Hem > Forum > Trans > Trans och gay

Trans och gay

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Hej.
  Jag är trans och passerar som kille, men jag har ett problem- jag är så kär i den här pojken i min klass. Jag har varit det sen i augusti.
  Men hur fan ska jag bete mig?’

  Om han är gay är det ingen självklarhet att han vill vara med mig, och annars..

  Nej jag vet inte.

  Jag älskar honom och det suger att allt är så komplicerat.

  Avatar

  Hej!

   

  Ta dina känslor på allvar. Skriv dina känslor på ett papper.  Ta mod och träffa personen. Berätta dina känslor. Om du verkligen vill ha den här pojken så måste du visa dina känslor. Du har inget att förlora!

  Avatar

  Många tror att om man är trans så är man hetrosexuell. Alltså transkvinnor gillar män och transmän kvinnor. Men så är det verkligen INTE. Könsidentitet och sexualitet är två olika saker och om du tycker om den här pojken och du tror att han kanske kan vara gay… Go for it! Om han är straight funkar det såklart inte men är han gay finns en chans att han dras till maskulinitet, inte fysiskt kön.

  Avatar

  Om han är gay är det ingen självklarhet att han vill vara med mig

  Känner igen mig så mycket detta.

  När jag blir attraherad av killar, då känner jag mig också själv som kille. Det är så svårt. Jag kan aldrig se mig själv i en straight relation.

  Jag är vilsen i min könsidentitet och sexualitet. Könsdysforin är så stark. Är otroligt obekväm i min kvinnlighet, samtidigt är den så svår att dölja (röst, kroppsform, invant rörelsemönster). Och jag vågar inte söka vård/hjälp eller prata med någon.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.