Hem > Forum > Trans > Trans, ja nej ? Ingen aning?

Trans, ja nej ? Ingen aning?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • jag är rätt ny här  men behöver få skriva av mig av mitt problem.

  stora frågan är, Är jag Trans?  Jag har levt ett helt okej liv men aldrig riktigt vart nöjd med mig själv.

  Nöjd med hur jag ser ut, nej med min kropp, nöjd med val i livet och så vidare.

  mestadels egentligen handlar allt detta om nöjd med min egen kropp. Jag hamnade i ett läge i livet där jag gymmade 1 gång om dagen och sport 1 gång per dag. Detta resulterade i en ectremt vältränad kropp. där och då reflekterade jag inte över något men såhär i efterhand kände jag att jag var aldrig nöjd endå.

  Jag har under hela mitt liv haft mer tjejkompisar än  killkompisar. ( jag är kille)  Jag trivdes mer med tjejerna i klassen och tyckte bara killarna var dryga. Allt detta då i grundskola och  gymnasiet.

  Livet tassae vidare och jag hamnade i online spelandets värld. Alla mina karaktärer jag spelade var kvinnor, jag skapade dom mycket i lik med hur jag själv såg ut eller snarare skulle sett ut. varför? jo tankarna var alltid kvinnokaraktärer var mycket fina utformade än de manliga. Iafall vad jag intalade mig där och då, och egetnligen fortarande intalar mig.  Jag har dock kommit till tanke att så har nog inte fallet vart. Jag gör kvinliga karaktärer för att det är jag, detta är iafall någoit jag tror till varför jag skapar kvinliga framför manliga.

  Nu kommer vi väll till delen jag inte delat med mig till någon mer än mig själv. Under hela högstadiet till nu vilket är många år framöver så har jag alltid dragit mig till kvinliga kläder. Jag har alltid i smyg velat testa underkläder, bh, tröjor byxor, shorts bikini i alla dess former. Men det har ju inte vart så lätt då jag inte äger några vilket då blivit att man tagit vad man har när man exempel  haft förhållanden.

  Går jag på stan och kollar kläder med tjejkompisar så kollar jag alltid på kläder som är snygga och skulle passa mig själv. Jag har insett sakta att herrkläder är inget jag faller mig i smaken.

  Så en dag för någon månad sen fick jag för mig, what the heck, beställa hem, underkläder, bh och dylikt i min storlek från internet. Ingen kommer bry sig att det står ett manligt namn på frakten.

  Då kan jag se vad jag känner, Idag några månader senare, har jag en klädes uppsättning för säkert en vecka. Jag kan ta på mig en outfit jag känner mig sexig i. tilloch med känna mig snygg i.

  Varje dag jag ska till jobbet mår jag troligtvis lika dåligt att jag måste  ta på mig ett par kalsonger, ta av mig bh, och ta på  mig kill kläder. Jag känner mer och mer att jag trivs verkligen inte i killkläder. Såfort jag kommer hem. tar jag på mig de kläder jag faktiskt känner mig snygg i.

  Ibland tar jag på mig leggings och faktiskt gör ärenden på stan och jag känner mig bara så uttittad, även om det inte är en kotte i närheten, jag känner också att det är rätt kläder att ha på sig. Jag känner mig så mycket gladare bara att få ha mina leggins och tjej underkläder.

  Nu hoppar jag lite i tidslinjen men bare with me =)  Jag har i hela mitt liv hatat håriga ben, jag hatar skägg och ansiktshår. så på  sista tiden  föll jag under Vaxnigen och har nu inget hår både här och var. Jag har med det också känt mig så mycket snyggare och nöjd med min kropp. Jag  kan plötsligt känna mig sexig.

  Ibland sitter jag här hemma och önskar att jag hade en fullt ut kvinnlig kropp, bröst,  underliv fina höfter och en rumpa:P Även om jag har rätt snygg rumpa som det är men saknar dom där breda sexiga höfterna.

  Summa kardemumma så trivs jag inte i den kropp jag lever i nu och verkar trivas mer  och mer i kvinliga underkläder och kläder.  Önskar också ha någon att dela detta med så jag  hamnade här. Även om det kanske inte leder till en Irl, kommunikation med någon och bara dela det här så får jag vara nöjd.  men för att knyta ihop säcken, vad tror ni? vad har ni för tankar och tips till mig.

  Vad gör jag om jag faktiskt är trans? på riktigit och inte bara något jag fått för mig.?

  hjälp? någon som kasnke sitter i samma sits eller redan gått igenom.

  mvh

   

   

  Hej jag kan känna igen mig till en viss del. Visserligen umgicks jag mest med kill kompisar men har aldrig varit intresserad utav typiskt manliga saker som bilar och sport. Har väll å andra sidan heller aldrig varit intresserad utav typiskt kvinnliga saker. Men jag har alltid varit mer känslig och caring osv.

   

  Det med onlinespel känner jag igen skapade 9/10 gånger oftast en ‘kvinnlig’ karaktär då det var mer estetiskt tilltalande.

  Det som framförallt tilltalar mig är höga stövlar något som jag själv skulle vilja ha men vågar inte.

   

  Men allt det andra att jag vill byta kropp osv känner ja inte igen osv

   

  Men jag skulle nog säga att du är trans men det är så skamligt och tabu att de är svårt att erkänna för en själv

   

  fråga till OT

  Har du haft relation med en tjej?
  Har du tjej kompisar?
  Har du någonsin pratat med en tjej på arbetet om vanliga ämnen?

  seperationen av män och kvinnor i vardagliga konversationer skapar dessa tankar. Du tycker om kläder men verkar tycka om att ta på någon med kläderna på, en annan person, ett annat kön, en tjej.

  “Livet tassae vidare och jag hamnade i online spelandets värld. Alla mina karaktärer jag spelade var kvinnor, jag skapade dom mycket i lik med hur jag själv såg ut eller snarare skulle sett ut. varför? jo tankarna var alltid kvinnokaraktärer var mycket fina utformade än de manliga. Iafall vad jag intalade mig där och då, och egetnligen fortarande intalar mig.  Jag har dock kommit till tanke att så har nog inte fallet vart. Jag gör kvinliga karaktärer för att det är jag, detta är iafall någoit jag tror till varför jag skapar kvinliga framför manliga.”

  – Det flesta män använder tjej avatarer i spel. Det finns en väldigt enkel förklaring. Man tycker mer om att titta på en tjej i lätta kläder, än en kille. Därför är (nästan) alla mäns spelkaraktärer en kvinna.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.