Hem > Forum > Terapi & Medicin > Vart ska man vända sig?

Vart ska man vända sig?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Har haft social fobi och aspergers syndrom i flera år. Min vanliga psykiatrimottagning stängde och jag bokade tid med en psykolog på annat håll. Så fort jag sa min diagnos blev jag bara runtskickad i evigheter.

  Söker hjälp för typ självkänsla och samtalsterapi, liknande psykodynamisk terapi. Ska jag ringa dem igen? Vart ska man vända sig nu efter dörren blir typ stängd i ansiktet på en?

  Avatar

  Har haft social fobi och aspergers syndrom i flera år. Min vanliga psykiatrimottagning stängde och jag bokade tid med en psykolog på annat håll. Så fort jag sa min diagnos blev jag bara runtskickad i evigheter. Söker hjälp för typ självkänsla och samtalsterapi, liknande psykodynamisk terapi. Ska jag ringa dem igen? Vart ska man vända sig nu efter dörren blir typ stängd i ansiktet på en?

  God kväll här på Mind Forumet.

  * Har läst hela ditt inlägg / tråd ovan och blir uppriktigt sagt ARG och LEDSEN flera gånger om inombords hur de (vården) har behandlat dig som patient.

  * Har Du fått en bra psykologkontakt?

  * Denna “psykologkontakt” är det på en privat mottagning/klinik/enhet eller fann Du en “NY” öppenvårdsmottagning i annat län / kommun (hos ett annat landsting / region) Du som patient hos nu, inte den det län / kommun Du bor inom?

  * Vill VERKLIGEN att Du ska kunna få bättre vårdresurser än tidigare fall du beskrivit här på Mind Forumet ovan i ditt inlägg / tråd och undrar om Du hört talas om “Habilitering” och finns runt om i vårt avlånga land Sverige inom Landstingen / Regionerna.

  * “Habiliteringen” har vårdresurser för de som har diagnoser och de som kan skicka dig ditt är öppenvårdsmottagningen via Remiss via en läkare / överläkare.

  * Ring till Öppenvårdsmottagningen och begär att få ett läkarbesök / session som enbart har med att bli remitterad till “Habiliteringen”.

  Jag vill så gärna höra hur det går för dig och jag finns här anonymt på Mind Forumet och svarar i mån av både ork- och tid…

  Önskar och hoppas de (vården) hör på vad du behöver för hjälpresurser…

  Var rädd om dig och skönt om dig…

  På återseende…

  Jag undrar också hur det har gått för dig, Blue Dosato. Har du hittat rätt ännu?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.