Hem > Forum > Terapi & Medicin > Vårdcentral och sen då?

Vårdcentral och sen då?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • jag har haft sån extrem ångest i ungefär 5 månader nu och den 10 april tog jag mig äntligen till läkaren för att försöka få någon slags hjälp..hela besöket började med att hon frågade vad jag behövde hjälp med och direkt bröt jag ihop och sa att jag hade ångest och det va som en sten lyftes från mitt bröst när jag sa det rakt ut till en annan människa..hon sa att hon skulle skicka en remiss till en psykolog och att det kunde ta 1 vecka – 1 månad…men det är värre än någonsin och jag behöver hjälp NU. Vad ska man göra? Ska man kontakta dom igen? Eller hur ska man göra?

  Fick du ingen medicin? Eller info kring det?

  Trådstartaren

  Fick du ingen medicin? Eller info kring det?

  Nej, hon sa att hon skickade en remiss och att det kunde ta 1 vecka – en månad.. hon ville inte ge mIG mediciner

  Psykolog är ju samtal.  Tror du det räcker annars kan du fråga vårdcentralen igen om medicin. Kanske behöver du förklara mer om hur det begränsar dig eller upplevs. (Psykolog skriver inte recept) Hoppas du får bra hjälp och man orkar mer än man tror.  Lycka till och kram!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.