Hem > Forum > Terapi & Medicin > Tips på terapi för självkänsla och inre stabilitet

Tips på terapi för självkänsla och inre stabilitet

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag har gått otaliga timmar i terapi men verkar aldrig få bukt med det där innerst inne och djupast nere. Jag vill stärka grunden i mig för att kunna hantera motgångar, besvikelser och förluster på ett rimligt och hanterbart sätt. Jag har har gått KBT och tycker det är väldigt bra på många sätt men som nämnt så är det inte bäst än och det är inte bara en tanke, en handling och en känsla jag vill förändra utan hela min grogrund. Tryggheten i mig själv, för i slutändan är det alltid bara mig jag kan vara riktigt säker är den som finns kvar i mitt liv.

  CFT (Compassion Fokuserad Terapi) som är en utgrening från KBT är något jag fastnat för just för så som det beskrivs hjälpa mot självhat, ångest/oro, aggression/ilska, få kontakt med sina känslor och självkänsla bla. stämmer bra in med mina problemområden.

  Är det någon som har liknande problematik och har erfarenhet av det CFT?

  Eller har några andra handfasta tips i hur jag kan gå tillväga för att få ro i själen?

  Tack snälla för svar!

  Avatar

  Bra tråd! Tipsar då om terapiformen EMDR. Tycker det är smått fantastiskt <3

  Avatar

  Har inget tips direkt på terapi annat än psykodynamisk. Men om du söker lugn i själen så kan jag tipsa om appen Insight Timer. Finns en uppsjö av guidade meditationer, kroppscanningar och lugnande musik. Det har hjälpt mig mycket för att hitta lugn i mig själv efter självmordsförsök.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.