Hem > Forum > Terapi & Medicin > Psykologen blir frustrerad på mig

Psykologen blir frustrerad på mig

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Jag fattar ju att jag är jobbig när jag inte får ut orden tillräckligt snabbt. Jag försöker att bättra mig men det bara låser sig. Har bett psykologen om hjälp men hen blir ändå så frustrerad att hen inte ens kan sitta still utan börjar trumma med fingrarna mot stolens armstöd eller rycka med benen och andas jätte högt och intensivt. Vad ska jag göra? Sluta gå dit? Upplysa hen om att det är jobbigt? Ställa mig upp och gå därifrån när hen blir frustrerad?

    Jag accepterade min sävlighet, som en egenskap man ogärna talar om för att det inte är nåt man skriver i ett CV. Jag tänker, pratar, känner och reagerar långsamt. Tänk färdigt och prata när du är klar. Att tänka och reflektera under samtalets gång är få förunnat!

    Jag fattar ju att jag är jobbig när jag inte får ut orden tillräckligt snabbt. Jag försöker att bättra mig men det bara låser sig. Har bett psykologen om hjälp men hen blir ändå så frustrerad att hen inte ens kan sitta still utan börjar trumma med fingrarna mot stolens armstöd eller rycka med benen och andas jätte högt och intensivt. Vad ska jag göra? Sluta gå dit? Upplysa hen om att det är jobbigt? Ställa mig upp och gå därifrån när hen blir frustrerad?

    det är jobbigt när psykologen känns frustrerad!! Det är ju inte den reaktionen man vill ha när man går dit!! Jag upplever att min psykolog blir trött på mig när jag inte följer de råd som han ger mig…och det gör att jag tappar förtroendet för honom lite…för att jag känner mig lite obekväm. Gissar att du också gör det? Kan du kanske prova att mejla din psykolog och förklara hur det känns? Vad som känns jobbigt i dig och hur psykologen får dig att känna? Jag brukar mejla min psykolog tusen gånger och jag tror han är rätt less på det med…men jag tycker det är så mycket lättare att få beskriva i text istället. Det är också därför mind-chatten fungerar så bra när jag behöver stöd och även shedo’s chatt.

    Jag tycker definitivt du ska maila psykologen och förklara hur det känns. Och om det inte fungerar be om att få en ny. För du ska inte behöva ha en psykolog som får dig att må mer dåligt när du är där på det där sättet! Jag har upplevt samma sak på så vis att jag har extremt svårt att se psykologen i ögonen när jag pratar om saker jag tycker är jobbigt och även när de svarar. Och då har vissa sagt att det känns som att jag inte lyssnar. Men dom bra jag har haft har jag förklarat för att det är för jobbigt för mig. Jag behöver titta bort och kanske rita eller nåt annat för att få ur mig några ord alls. Det har funkat att säga det med dom som varit bra. En psykolog som får dig att känna sådär känns inte som att det kommer hjälpa dig särskilt långt så det behöver definitivt förändras!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.