Hem > Forum > Terapi & Medicin > Ont non-stop

Ont non-stop

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag har generell överrörlighet i alla lederna – stora (typ knä, höften) och små (typ fingrar och tår). Det gör mig ont. Hela tiden. Varje dag. Ont att gå, ont att sitta… Jag kan inte sova… Jag är trött hela tiden. Och jag hatar mig själv och mitt kropp!
  Jag har man. Och 4 barn. Min man göra nästan allt hemma. Och han jobbar och betalar. Jag börjar YH i hösten men efter 2 månader fick jag komplikationer med ryggen och nacke. För att vi måste sitta 6-7 timmar per dag vid dator.
  Jag dricker mycket medicin. Smärtstillande. Diklofenak redan funkar inte. Smärtan pulserar i öronen. Illamående. Rädsla ifrån minimum av rörelse. Men jag måste sluta utbildning och fick jobb – för att hjälpa min man med betalningar…

  Jag kan inte längre. Jag måste åka till skolan imorgon igen och sitta där med smärtan några timmar.
  nu tänker jag – om den smärtan ska aldrig avsluta och finns ingen chans att befria mig från smärtan – jag vill inte spara det liv längre. Det är för mycket.

  Jag tror min man hatar mig och bara väntar när jag ska dö. Jag är som en resväska utan handtag – tungt att bära och synd att lämna.

  Hej. Det låter inget vidare med din smärta måste kännas jobbigt men kolla in erikolkiewicz på insta om det skulle va något för dig. Min väninna var hos honom och är numera helt smärtfri efter bara en behandling. Han jobbar med hypnos, kanske värt att testa. Hoppas du blir bättre snart.

  Avatar

  Hur mår du nu? Har du gått på någon behandling? Jag känner så igen mig, har smärta varje dag. Jag vet inte hur jag ska sitta bekvämt. Jag ligger ner och skriver, läser osv, sitta är oftast plågsamt. Men man måste ju sitta på en stol i de flesta situationer när man inte är hemma, som på jobbet, när man ska åka någonstans, när man ska umgås på tex middagar eller prata med någon…jag är oxå överrörlig. Jag har testat meditation för att lindra smärta. Det krävs disciplin och det är det som är problemet för mig. När jag ger mig attan på det har det lindrat lite iaf. Jag blir aldrig av med smärta har tränat mycket i perioder, inget hjälper. Ofta får jag bara mer ont av träningen. Jag är sjukskriven.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.