Hem > Forum > Terapi & Medicin > Medicin eller inte vid "mild" ADHD

Medicin eller inte vid "mild" ADHD

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Ni med ADHD, berätta om hur ni som har diagnos och har bestämt er för att inte ta medicin, hur gör ni för att fokusera bättre , få ett mer fokuserat och lugnare liv utan medicin. Vad gör ni, vad har gjort mest nytta för er?

  Hej,

  Har inte ADHD själv men har du pratat med din läkare angående detta? Kanske han/hon har tips som kan hjälpa dig på vägen så länge.

  Hej har själv precis fått diagnosen mild ADHD och depression! Och väntar på kallelse till läkare om huruvida vi ska gå vidare! Rekommendatioen är att börja med medicin och samtal! Jag är lite kluven hur jag tycker om medicinen men åt andra sidan så har ju inte samtal funkar för mig på 10 år, då kanske är värt att testa?! Vet snart verken ut eller in om hur jag tycker hmm

  Ni med ADHD, berätta om hur ni som har diagnos och har bestämt er för att inte ta medicin, hur gör ni för att fokusera bättre , få ett mer fokuserat och lugnare liv utan medicin. Vad gör ni, vad har gjort mest nytta för er?

  Hej jag själv har ADD men har lärt mig under åren att hitta olika sätt att leva med detta och jag vet att om man efterfrågar och få lära sig att kunna hantera vardagen med den diagnos man har så finns det och jag tänker att det är bra att först ta reda på det vad eller vilka verktyg som fungerar att använda i vardagen innan man väljer medicin. Kram.

   

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.