Hem > Forum > Terapi & Medicin > medicinhjälp och medicintips från er?

medicinhjälp och medicintips från er?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Hej! Jag har återkommande depressioner, mycket ångest, Add och sömnsvårigheter samt lite andra beskymmer i livet. Tänkte kolla här om det finns folk med tips på mediciner ni testat och hur de fungerar osv. Träffar ofta nya läkare hela tiden och många väldigt okunniga så då måste jag vara påläst innan vad som mer finns att testa för annars vill dom att jag testar något gammalt igen … (som inte fungerar)

  Depression- sertrailn i 1,5-2år men tycker inte de har för effekt, har ni förslag? vad har ni ätit? Innan har jag testat ganska många men de va ju 2 år sen så minns inte vad de hette.

  Add- methylfenidant (vilket jag är nöjd med)

  sömn- testat tex: propavan, quetapin, olanzapin, mirtiazapin, imovane, men blir så fruktansvärt seg dagen efter och om jag inte tar något så sover jag absolut inget.

  Ångest- fick artarax men tycker ej de hjälper något

  Avatar

  Oj. Som jag ser det är det bara du tillsammans med läkare som du kan dra slutsatser om vad som fungerar bra eller mindre bra. Jag skulle inte vilja att en lekman föreslog mediciner för mig eftersom det är så individuellt vad som fungerar eller inte. Det har tagit mig tio år att dra slutsatser om vad som fungerar och jag har försökt dra slutsatser på egen hand istället för att samarbeta med läkare om vad som fungerat. Viktigt är att du skriver ner vad, hur länge, vilken mängd och vilka eventuella kombinationer av mediciner som fungerat över tid. Det tog nog väldigt lång tid för mig att hitta rätt eftersom jag inte skrivit ned hur medicinerna påverkat mig.

  Avatar

  Prova Zoloft eller Sertralin Blue fish. Dom billigare varianterna gjorde mig väldigt mycket sämre och rent av sjuk

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.