Hem > Forum > Terapi & Medicin > Läkare som inte lyssnar

Läkare som inte lyssnar

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Efter många år av depression och daglig ångest så mår jag bra, kan hantera min ångest och det har nästan blivit konstigt att inte alltid ha den där
  Och att jag mår bättre är tack vare min kontaktperson som hjälpt mej komma ut bland folk och även en kurs som soc erbjöd där vi diskuterade olika saker

  Men jag har en läkare som jag har väldigt svårt att komma överens med, har aldrig haft problem innan jag fick henne. Det senaste har hon skickat orosanmälan till soc pga min livssituation (min alkoholkonsumtion) och försöker få mej att börja med antabus, jag äter redan campral.
  Har vart på möte med soc om orosanmälan och det har lags ner.
  Hon får mej att må sämre, att inget jag gör duger, hon lyssnar inte.
  Jag har bipolär sjukdom så jag äter en del medicinering och varje gång hon börjar prata om min medicineringen så säger hon:
  ”Det är ingen som kommer gilla dej om du inte tar din medicinering, du kommer inte hitta någon partner, kommer inte kunna fungera normalt” osv osv

  Jag blir nekad terapi pga att jag inte är helt nykter, jag tar några öl på helgen bara, men enligt henne och min journal så är det varje dag.

  Behövde skriva av mej och hoppades på att det fanns någon som förstod mej, det blir väldigt ensamt ibland

  Alltså vad är det med läkare!?!?

  håller med dig till 100%

  Två av mina läkare jag haft/har ,framförallt min första kvinnliga läkare ,gjorde mig VANsinnig. Alltså hon var helt sanslös!

  ljög ihop saker för att jag skulle få den medicin hon ville. Alltså  sa till mig -du har bältros( påhittat exempel)” -nej det har jag inte!” Säger jag då, varpå hon säger ”Anna( påhittat namn) är det skämmigt att ha bältros ?”  Sen Skrev hon detta i journalen trots att jag nästan skrek på henne .Alltså jag ville vrida av nacken på henne.

  hon sa även ” du kanske känner igen att det bara spRUTAr bajs” när vi pratade om ångest . -Nej det känner jag inte igen. Sa jag trött.Det kändes bara som hon ville förnedra mig.

  Nästa läkare jag hade pratade också mycket om avföring😩 när jag hade en urinvägsinfektion trodde hon att det berodde på att jag inte kunde torka mig ordentligt och skulle demonstrera med händerna utanpå hennes byxor hur man torkade sig😫

  så du är INTE ensam om att ha det så, hoppas det får dig att må lite bättre❤️

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.