Hem > Forum > Terapi & Medicin > Fler med dåliga erfarenheter av Suicide zero?

Fler med dåliga erfarenheter av Suicide zero?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Avatar

  Jag har en depression. Efter som Suicide zero kom så i ropet efter Aviciis självmord började alla prata om sitt dåliga mående på Instagram. Delade med sig av sina berättelser om självmordstankar, och självmordförsök. Så gjorde jag. Jag dolde heller inte det faktum att jag hade kontakt med psyk. Hade t.om, en bild där jag hämta min veckodos av medicin från min psykklinik. I alla fall berättade jag i ett inlägg om hur jag skulle begå självmord om jag gör det. Sen i ett annat inlägg skrev jag något vagt om att min historia slutade den 30 juni. Detta startade något som fick Suicide zero att bli helt tokiga. Ringde och krävde att få prata med enhetschefen för akutpsyk i en annan ort (jag var noga med att hålla min identitet hemlig men hade missat ett enda inlägg som avslöjade namn och ungefärlig bostadsort). Sen det samtalet har mitt liv varit en röra på grund av Suicide zero. De överreagerade. Kvinnan hade själv haft tre personer runt sig som tagit live av sig och överreagerade något otrolig. Nu har jag slutligen skickat in en skriftlig anmälan mot att de brutit mot sina egna stadgar som code of conduct och jäv.

  Jag har berättat allt här : https://www.simbiala.se/suicide-zero-foljetongen/

  Nu undrar jag om fler fått sina liv invaderade av Suicide zero? Eller att vården plötsligt fått in en oförklarlig orosanmälan som du inte hittar någon orsak till. Suicide zero bryr sig inte om vilka vrak de lämnar efter sig, de anser sig ha rätt att oombedda klampa in, begå övergrepp på din personliga integritet. De ljuger om de blir påkomna, dåligt dessutom, kunde inte hålla rätt på vad de sagt och sa sen något helt annat. Jag var arg, förkrossad, redan deprimerad och de fick mig att må ännu värre. Då får jag kontakt med deras generalsekreterare som beklagar så mycket och verkade mänsklig. Jag fick nästan ett förtroende för honom, efter att hans medarbetare förstört allt förtroende för någon med sina lögner. Han “friade” personen för de brott mot deras uppförande kod som jag anmält henne till. Så i förrgår råkar han försäga sig i ett e-postmeddelande. Han låg bakom alltsammans. Det var i samråd med HONOM som hon ringt. Jag är helt slagen i bitar. Kommer aldrig att lita på någon mer absolut inte någon organisation som påstår sig vilja “hjälpa” när de har en massa skit för sig bakom ridåerna.

  Jag har åter anmält kvinnan för brott mot deras uppförande kod, honom för jäv och krävt att någon opartisk och ojävig person skall ta ställning till det jag utsatts för.

  Dessa människor har stulit nästan 2 månader från mig som jag hade kunnat ägna åt att försöka må bättre.

  De ljuger sig blåa. På sin sida och vid frågor påstår de att de INTE ägnar sig åt direkt hjälp, men bakom ridåerna anmäler de allt de kan till psykvården m.m. och i mitt fall överreagerade totalt och jag misstänker att jag inte är den ena som råkat ut för detta. De har ingen rätt att att göra så mot människor, men de tar sig rättheten i tysthet. De bryr sig inte om hur de skadar dig och villka trauma de orsakar dig om du så mycket som nämner ordet självmord på Sociala medier och om de kan ta reda på din identitet.

  Nu undrar jag om fler blivit kränkta eller på annat sätt fått sitt liv invaderat och krossat av Suicide zero. Tillsammans kan vi driva ett starkare mål mot dem. Man får inte gör hur som helst med människor på hur vaga grunder som helst. De är inga poliser men anmäler så fort de kan. De behöver avslöjas och folk får reda vad de egentligen sysslar med när deras officiella framtoning är att de “bara” arbetar för att öka kunskapen och medvetenheten om självmord politiskt och i samhället. Men bakom stängda dörrar letar de reda på varenda en som nämner något om självmord och anmäler dem till psyk. De ljuger och de borde vara ärliga.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.