Hem > Forum > Terapi & Medicin > Citalopram + mirtazapin, bra eller dåligt

Citalopram + mirtazapin, bra eller dåligt

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Jag började med citalopram i slutet av juni. Ätit fem år förut och slutade förra hösten. Skulle kanske inte ha gjort det. Har liksom fungerat finfint till sommaren kom och pappa blev svårt sjuk. Jag gick ångest, en brutal sådan efter en stressig period.

  Jag tyckte inte citalopram tog bra nog, mådde ju skit. Sedan ville läkaren lägga till mirtazapin och på den sov jag fint. Jag åt i 2 v men vill egentligen inte ha den pga allt jag läst. Så jag slutade med den och tar propavan till natten.
  Finns det någon här som ätit citalopram och fått mirtazapin som tillägg?

  Jag började med citalopram i slutet av juni. Ätit fem år förut och slutade förra hösten. Skulle kanske inte ha gjort det. Har liksom fungerat finfint till sommaren kom och pappa blev svårt sjuk. Jag gick ångest, en brutal sådan efter en stressig period. Jag tyckte inte citalopram tog bra nog, mådde ju skit. Sedan ville läkaren lägga till mirtazapin och på den sov jag fint. Jag åt i 2 v men vill egentligen inte ha den pga allt jag läst. Så jag slutade med den och tar propavan till natten. Finns det någon här som ätit citalopram och fått mirtazapin som tillägg?

  Hur går det för dig? Jag går på Escitalopram och Mirtazapin och tycker det funkar ok. Mirtazapin gav något mer och ffa sover jag bättre, men det känns som om jag behöver något ytterligare, ev bara en uppjustering av Mirtazapin.

  Men vad var det som fick dig att sluta, vad hade du läst?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.