Hem > Forum > Stress > Tror jag är stressad

Tror jag är stressad

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej

   

  Orkar inte skriva så mycket. Känner inte helt igen mig själv. Jag haft sedan jag börjad depå ett nytt jobb för ett år sedan jobbat långt mer än 40 timmar. Jag har tagit på mig saker, jag har försökt göra bra, supportrar andra, haft svårt att få svar på vissa saker som gjort att jag tagit på mig saker. På helgerna orkat jag inte göra nåt. Lätt till att gråta, börjar inte orka det jag gör, tar tid att komma i håg sådant som jag vet egentligen. Energin börja dala.

   

  Jag tycker att jag nu får hjälp så mycket jag kan önska för att avlasta mig. När min chef som inte är på samma ställa geografiskt hälsade på så verkade han vilja hjälpa. Han sa också att jag borde inte tagit på mig så mycket och delegerat. Men jag vet inte til vem jag skulle ha delegerat till då.

  Jag försöker tänka logiskt på det hans säger och hör nånstans att han vill lösa det.

  Jag känner mig dock helt misslyckad och allt och energilös. Tänkte jag skulle lösa en del saker pö om pö i lugn men har en del deadlines. Känner också panik men att jag näste lösa detta för annars går jag under av känslor av att ha totalt misslyckats.

   

  Jag vet inte vad jag känner eller om jag bara tycker synd om mig själv. Känner mig nedstämd och vill gråta och denna helg har jag bara legat i soffan och tittat på TV. Orkar inte träna men försöker tvinga mig. I dag måste jag jobba för att kunna hålla deadline.

   

  Tänk om alla tycker jag är dålig? Misslyckad? Har hjärnspöken om saker jag är rädd för.

  Avatar

  Hmm du ska nog snabbast möjligt söka hjälp för det du beskriver heter utbränning!

  Ta kontakt med närmaste vårdcentral för att få tid hos en läkare för att diskuterar din situation! Fundera på vad skulle du ge för råd till någon annan person som är i din situation – och gör det som du skulle råda dig själv tilll…

  väntar på svar

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.