Hem > Forum > Stress > Stressad, orolig och inte pepp på jul…

Stressad, orolig och inte pepp på jul…

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Jag vet knappt vad jag ska skriva men jag tänker att jag bara skriver det som faller mig in. Det är julafton idag men jag är ärligt talat inte pepp på jul alls i år. Det har varit en sådan stressig tid den senaste tiden. Jag har haft så mycket att göra med skola och annat. Det har hänt roliga saker också den senaste tiden men min hjärna är överbelastad nu känner jag. Jag klarar inte av så mycket stress. För några dagar sen blev det bara för mycket. Mina tankar är kaos just nu. Det är så mycket oro och rädsla för att allt inte ska gå som jag har tänkt. Jag har varit frisk ifrån min sjukdom så länge nu så inget får hända. Att hamna på sjukhus vill jag verkligen inte igen. Psykisk ohälsa är så tabubelagt och jag vill inte berätta för alla men samtidigt så vore så det så skönt om alla visste. En sten skulle släppas från mina axlar men där kommer rädslan in för alla fördomar. Ska de tycka annorlunda om mig pga min diagnos? Tankarna är många och de tar inte slut… God jul! Var rädda om er där ute! Skriv gärna till mig!

  Julen är inte bara en tradition som skapar ensamhet, det är också den mörkaste tiden på året. Alltså rätt deppig dag, som både är mörk innan och efter. Helt lugnt att inte fira jul som andra:)

  om tankarna är kaos är vila att prioritera!

  jag är öppet mentalt sjuk, står tom i mitt CV. Andra och samhället kanske ser det som svagheter att ha diagnoser, jag ser det som utvecklingar inte skador, man måste bara hitta sina styrkor :3

  god jul:)

   

  Avatar

  Finns det något sätt för dig att bli mer öppen?

  Om det är något bra så är julen över idag. Wohoo. 👍 Tänk så det är en dag.

  Dags för vardag igen. 🙂

  Finns det något sätt för dig att bli mer öppen?

  Att prata om allt:)

  kan man inte prata om allt så kommer saker gå fel.

  Avatar

  Vad krävs för att du ska kunna prata om allt?

  Min egen erfarenhet är väl att när jag började prata om saker som jag tyckte var jobbigt så visade sig att andra inte alls tyckte det var så stor sak.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.