Hem > Forum > Stress > Stress och vanföreställningar 1

Stress och vanföreställningar 1

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • jag lider av vanföreställningar. Jag får dom när jag inte sover eller sover för dårligt. Jag är stressad. Har försökt med andnings övningar. Det hjälper inte. Har försökt med app med ljud som ska lugna ner mig. Det hjälper inte. Jag kan inte sova för jag är stressad. Jag vill inte ha vanföreställningar igen dom är för jobbiga. Måste få bort stressen så jag kan få slappna av, vila, sova. Vet inte vad jag ska göra inget värkar hjälpa längre.

  Äter du något anti-psykotiskt? Vad för intryck påverkar dem? Har ljud i headset hela tiden, och väldigt bra upplyst hemma. Då försvinner hjärnans möjlighet att hitta på eget, iaf för mig.

   

  Trådstartaren

  Äter du något anti-psykotiskt? Vad för intryck påverkar dem? Har ljud i headset hela tiden, och väldigt bra upplyst hemma. Då försvinner hjärnans möjlighet att hitta på eget, iaf för mig.

  .  Nej jag äter inga medicinen. Har bara p-plåster. Jag med men efter några timmar måste jag ta ut dom för mina hörlurar gör ont. Har såna små man sätter in k öronen. Har tänkt hemma. Är fortfarande stressad. Har dysleix så därför stavar jag fel. Om du inte vet vad dysleix är kan du söka på Google

  . Nej jag äter inga medicinen. Har bara p-plåster. Jag med men efter några timmar måste jag ta ut dom för mina hörlurar gör ont. Har såna små man sätter in k öronen. Har tänkt hemma. Är fortfarande stressad. Har dysleix så därför stavar jag fel. Om du inte vet vad dysleix är kan du söka på Google

  Gå till din husläkare, säg att du ser/hör saker, lite luddigt. Fråga om du kan få något anti-psykotiskt utskrivet, och en remiss för utredning.

  Allt går att medicinera, utan större problem.

  skaffa ett utanpåliggande headset, stort och skönt.

  Har verbal dyslexi, kan relatera.

  Trådstartaren

  Gå till din husläkare, säg att du ser/hör saker, lite luddigt. Fråga om du kan få något anti-psykotiskt utskrivet, och en remiss för utredning. Allt går att medicinera, utan större problem. skaffa ett utanpåliggande headset, stort och skönt. Har verbal dyslexi, kan relatera.

  . Jag ska ringa mina läkare. Måste vänta till 08:00 ugh lång tid. Googla vanföreställningar lite svårt att prata om det när man inte har dom.

  Man kan alltid säga att man har sömnproblematiker och blir lite galen när man inte sovit på ett tag 🙂

  alla blir galna av brist på sömn, vissa mer känsliga än andra 🙂

  stress är gift också, stress återställs vid sömn, så ökad stress samt lite sömn, bådar inte gott 🙂

  Trådstartaren

  Jag har insomnia och får panik när jag inte kan sova för jag får vanföreställningar när jag inte sover :/

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.