Hem > Forum > Stress > Söndagsångesten har blivit lördagsångest

Söndagsångesten har blivit lördagsångest

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Åter igen vaknar jag strax efter 03.30. Börjar lägga upp strategi för måndagens jobb. Nätterna söndag till fredag. Har varit befriad från denna ångest natten mot lördag söndag, men nu har jag börjat vakna även natten mot söndag. Jag hatar det här, jag vaknar med en röst som säger till mig att… Jag ska ta mitt liv. Har försökt att spärra den rösten men den kommer från ingenting. Märker att min jobbstress och jobbångest blir bara värre och värre. Har residivierande depression i bakgrunden, men har varit utan depression flera år och är nu rädd att den här stressen slutar i en depression. Jag måste stoppa nu för att inte hamna där. Jag har ingen som stoppar mig, och jag, jag måste bara…! Orkar inte mer! På måndag morgon frågar chefen hur jag mår, och jag svarar på av gammal vana. Bra….

  Nu måste jag sätta stopp, vad tror du chefen säger om jag skulle berätta detta?

  För någon månad sen sa jag till att jag har för mycket… Hon trodde mig inte… Några dagar fick jag lite mindre att göra men det glömdes bort, jag säger ju inte nej, jag bara gör.

   

   

  Avatar
  Trådstartaren

  Trött trött… Imorgon ska jag prata med chefen… Måste göra det för mitt bästa. Ska oxå boka tid till min läkare… Hoppas på sjukskrivning. Om jag inte får svart på vitt så drar jag mig till jobbet tills total kollaps…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.