Hem > Forum > Stress > Sömnlös, Ångest & Röster

Sömnlös, Ångest & Röster

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Jag har inte kunnat sova sen i torsdags. Jag hör röster, dom väcker mig på natten. Dom säger elaka saker till mig och vill att jag ska ta livet av mig. Jag är helt utmattad. Jag har haft det så här sen jag var barn.

  Finns det någon annan som haft det så här?

  Hemskt att inte få sova. Det är så himla viktigt för kroppen. Kan du få hjälp med sömnen?
  Det andra har jag ingen erfarenhet av, hoppas du får någon respons på det.
  Ta hand om dig!

  Jag har inte kunnat sova sen i torsdags. Jag hör röster, dom väcker mig på natten. Dom säger elaka saker till mig och vill att jag ska ta livet av mig. Jag är helt utmattad. Jag har haft det så här sen jag var barn. Finns det någon annan som haft det så här?

  Har du kontakt med psykiatrin?

  Trådstartaren

  Hemskt att inte få sova. Det är så himla viktigt för kroppen. Kan du få hjälp med sömnen? Det andra har jag ingen erfarenhet av, hoppas du får någon respons på det. Ta hand om dig!

  Tack för ditt svar. Jag har fått sömntabletter av min läkare nu.

  Trådstartaren

  Har du kontakt med psykiatrin?

  Ja det har jag. Tack för din omtanke

  Ja det har jag. Tack för din omtanke

  Vad säger de om rösterna då? Bra att du fått sömntabletter, men får det slut på rösterna? Jag har läst en del om röster och hur envisa och luriga de kan vara; de kanske lämnar dig ifred på nätterna men börjar komma till dig på dagarna istället. Först kan de prata snällt, för att sedan bli mer och mer aggressiva och hotfulla. Jag vill inte skrämma dig, du förtjänar en god natts sömn varje natt och ett bra liv på dagarna, men tycker det är konstigt att psykiatrin inte tar det här med rösterna på större allvar.

  Trådstartaren

  Rösterna säger nedsättande kommentarer och att jag är för värdelös för att leva. Jag äter en ganska hög dos Antipsykotiska läkemedel, har precis höjt dosen så jag hoppas det kommer hjälpa. Jag får stöd av psykiatrin, dom är väldigt snälla och jag kan välja att bli inlagt om det inte blir bättre.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.