Hem > Forum > Stress > Så mycket ångest inför kommande läkarbesök, sjukskrivning, försäkringskassan

Så mycket ångest inför kommande läkarbesök, sjukskrivning, försäkringskassan

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Hej. Jag var på min överbokade vårdcentral idag och lyckades få till en tid med en läkare imorgon, så att jag äntligen kan få till en sjukskrivning för min uttmattning/utmattningsdepression.

  Jag måste göra det här då jag helt och hållet gått under och mår så himla dåligt, men jag har så mycket panik och ångest inför att läkaren inte ska tro mig och inte förstå hur jävligt det faktiskt är. När det steget sedan förhoppningsvis är avklarat och lyckat, så känns det som att man bara läser skräckhistorier om FK, och att det är omöjligt att få ut sjukpenning, det skapar såklart en extrem stress och ännu mer ångest.

  Som ni märker är jag en expert på att måla upp dessa katastrofscenarion långt på förhand, så skulle så gärna vilja ha tips på vad jag inte ska missa, eller kanske ni kan dela med er av er historia och goda erfarenheter med vården och FK?

  Tack!

   

   

  Avatar

  Hej,

  jag har varit sjukskriven för utmattning/ depprition många gånger. Har aldrig haft problem med FK i ärendet. Till och med fått råder att inte kasta mig ut i arbete igen bara för att jag börjar känna mig på fötter igen. Hoppas att detta kan hjälpa dig i din stress.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.