Hem > Forum > Stress > Nätpsykolog

Nätpsykolog

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • testar psykolog på nätet men känns inte som det kommer leda nån vart heller. Har frågat om jag behöver nån lugnande medicin för ärligt talat känns de som enda som skulle funka. Få se vad han svarar om det…

  Trådstartaren

  Nu lugnar jag mig med en öl istället och det är ju tragiskt men det hjälper iaf

  Skriv gärna mer om din situation här, om du vill. Det kan hjälpa bara att skriva av sig lite, samt att du kanske får några tips.

  Hur fungerar det med nätpsykolog? Skriver ni bara, eller använder ni Skype eller nåt?

  Trådstartaren

  Jag valde ahum som man bara skriver i. Men jag får göra som ett program där jag måste skriva massa och bara det är utmattande trodde de skulle passa mig men kanske bättre prata med nån ja vet inte, jag är så stressad när jag är med barnen och på jobbet känner jag mig värdelös alla andra är så duktiga och jag känner att jag inte är lika intelligent som dom andra.

  Trådstartaren

  Har aldrig passat in nånstans förutom  med bästa vännen som är mycket som mig. Är nog från en annan planet🤭

  Avatar

  Känner igen mig att vara från en annan planet…önskar jag hade en bästis, har aldrig haft det! Min kille är det närmsta man kan komma. Han o jag grubblar på samma saker, förstår oss inte på folk osv…Han blir oxå ofta utstött på jobb osv precis som mig. Vi har mkt gemensamt. Men jag har aldrig haft en tjej kompis. Jag Läser ofta att alla kvinnor är så sociala, hittar vänner efter separationer men att männen har det svårare osv..så har det aldrig varit för mig. Mina partners är dom som varit mina kompisar, och när det tar slut är jag lika ensam som de där ensamma männen man läser om!Alla mina ex har hittat nya tjejer inom ett år. Så var det aldrig för mig!

  Trådstartaren

  Blir mycket för mig att vi hänger med min partners vänner för hon är mycket met social, sedan är det bara jag som förstår sig på mina 2 närmsta vänner eftersom vi är rätt lika varandra men för andra kan vi nog tyckas som tråkiga, det är synd tycker jag.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.