Hem > Forum > Stress > Livet ska väl fan heller vara ett pussel?

Livet ska väl fan heller vara ett pussel?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag köper inte riktigt det här med att vara samhällsdetlagande. Jag vet att jag gör allt jag kan. Jag går till jobbet i tid och betalar skatten. Samtliga räkningar betalda. Samtliga bekanta regelbundet tilltittade. Igång med körkort, vill byta jobb, har helt vidriga mängder skit jag ska få gjort varpå stress för mig blir som mest synligt hemma och på mig själv. Har jag skit att få gjort som kräver mer av mig än helt nödvändigt så slutar jag diska, duscha, tvätta och äta och jag får inte ihop det här med att upprätthålla en presentabel självbild som smatidigt rimmar med allt som ska göras. Hur är det tänkt ens? Jag fattar inte? Fan ska jag göra allt samtidigt för förresten, är det någon som har en tanke på hur man fixar allt som desperat behöver fixas och mår bra samtidigt? Som det ser ut är det liksom inte tilltänkt att någon ska ha det bra en längre tid, vad är det som händer?

  Avatar

  Blue Tefobo

  Hej Blue Tefobo

  Vad bra att du skriver och berättar hur du känner. Jag tror att många kan relatera, även om vi alla har olika svårt att få till ”vardagen” och alla måsten och de krav vi har på oss själva.

  Kan du få någon hjälp eller något stöd med vissa saker, tex praktiska saker?

  Är det något särskilt som har hänt sista tiden som ökar dessa känslor eller brukar du känna såhär?

  God Tisdagskväll här på MiND Forumet.

  * Har läst hela ditt inlägg / skrivelse och de övriga inlägg här i tråden…

  * Kan bara instämma trådstartaren att det är LÅNGT ifrån ensam och lätt alla gånger i Sverige;s vardagspussel, det ska gudarna veta🤯🤔🤨…

  * Avlastning är något som vi pratar alldeles för sällan om som debattämne och borde debatteras mer flittigt…

  * FRÅGA: Det som känns övermäktigt i detta s.k. vardagspusslet är det enbart relaterat till Covid-19 / Viruset / Pandemin eller har detta pågått under en längre period (år) ?

  På återseende…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.