Hem > Forum > Stress > Känner mig i sönder stressad!

Känner mig i sönder stressad!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Den senaste tiden har mitt liv varit väldigt upp och ner på Många olika sätt. Jag har hamnat i en situation där jag måste välja. Och de gör att jag känner stressad för att människor runt om mig här svårt att förstå. Jag är så stressad att min kropp inte vill samabeta med mig. Känner att man är orkeslös och fruktansvärt trött och sliten.

  Det underlättar inte heller när man har ADHD som ställer till det för en. Mån vill ju att det ska fungera på sitt jobb och att de faktiskt ska känns bra. Så har varit på nya i 2 veckor och jag känner mig redan söder stressad av allt som hände runt om mig. Önskan om att man skulle kunna hitta tillbaka den person man egentligen är känns omöjlig och det har också naturligtvis med all stress att göra.

  Finns de nån här som har råd om hur man minska sin stress när de handlar om ens jobb? Orkar inte ha de såhär,känns ganska hopplöst just nu?

  Avatar

  Har adhd och för någåt år sedan fick jag diagnosen GAD, denna innebär stress mkt stress, jag var alltså tvungen för mig själv att minska stressen, saker som studerats på och är bevisat minskar både stress men även hjälper personer med ADHD är:

  1. Träning, gymma, springa, dansa få utt överskottet av energi och agressioner, du får en stressfri stund detta kommer att hjälpa dig.

  2. Mindfullnes, klättra, gå på promenader, måla, finn friden i dig själv ganska svårt men när du väl finner friden så är det värt det.

  3. Sänk kraven allt du stressar över är egentligen inte så farligt (bara en påminelse)

  Avatar
  Trådstartaren

  Har adhd och för någåt år sedan fick jag diagnosen GAD, denna innebär stress mkt stress, jag var alltså tvungen för mig själv att minska stressen, saker som studerats på och är bevisat minskar både stress men även hjälper personer med ADHD är: 1. Träning, gymma, springa, dansa få utt överskottet av energi och agressioner, du får en stressfri stund detta kommer att hjälpa dig. 2. Mindfullnes, klättra, gå på promenader, måla, finn friden i dig själv ganska svårt men när du väl finner friden så är det värt det. 3. Sänk kraven allt du stressar över är egentligen inte så farligt (bara en påminelse)

  Tack för dit svar och för dina fina råd. Det betyer väldigt mycket.

  Kram

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.