Hem > Forum > Stress > Jag svimmade

Jag svimmade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag är verkligen skör just nu. Klarar inte av stress oavsett om det är genom en god aktivitet eller inte. Hade stressat så mycke i både tankar och handling inför en uppgift jag fick via mitt jobb. Jag skulle inreda skyltfönster i företagets butik. Det var både roligt att få nytta av min kreativa ådra och roligt att dom litade på mig med denna uppgiften. Men jag kan inte jobba lagom. Speciellt inte om jag håller på med något jag brinner för.

  Jag hade planerat hur de skulle se ut och gjort många förberedelser och inköp. Mycket av min fritid gick också åt till detta eftersom jag verkligen ville att det skulle bli perfekt.

  I torsdags började att göra iordning och blev klar med två av tre fönster. Men jag glömde av att äta och dricka under denna tiden. Ca 4 timmar. Jag ville bara få det gjort.

  När jag kom hem så åt jag en macka och drack lite saft och sen gick jag och la mig. Kunde dock inte varva ner så jag tog lite theralene och la mig igen.

  Jag sov i tre timmar, sen blev jag väkt av min sambo för att vi skulle laga mat. Jag började med att duka, men när jag stod med bestulen i handen så kände jag hur jag började må dåligt. Sen blev de svart. Sen vaknar jag till av att min sambo skriker och klappar mig försiktigt i ansiktet.

  Han berättade att jag hade svimmat. Jag hade börjat fumla med bestickslådan, sedan slagit i huvudet i fläcken ovanför spisen och sen föll till golvet. Han fångade mig en sekund innan jag slog i huvudet i golvet. Sen va jag borta i några sekunder tills han fick liv i mig.

  Detta va obehagligt. Har aldrig känt mig så dålig. Jag har inte gjort annat än sovit sen detta hände. Sov resten av den dagen och sen hela natten. Sen hela nästa dag och natten. Nu idag den tredje dagen, så börjar jag känna mig som mig själv igen. Samtidigt var det lite skönt att kroppen kunde säga ifrån på detta sättet. Jag har misshandlat min kropp och själ så länge nu, så de va bara en tidsfråga känner jag. Tur att jag vaknade igen.

  En sak jag undrar, borde man ha ringt efter vård. Min sambo ser alltid det som en sista utväg. Drar ut på all kontakt med vården. Men jag tycker nog det hade varit skönt om någon kom och tog lite kontroller på mig efter detta. Men mår rätt okey nu ändå.

  Du kan själv gå till läkaren på vårdcentralen och kolla så allt är bra. Eller kontakta din läkare som du har nu, som du får medicin av.

  Du tror inte att det kan påverka att du tar theralene, och sen efter ca 3h så ska du stå och laga mat?

  Och man behöver inte ringa en ambulans på grund av att man svimmar, om det inte finns andra mer allvarliga symptom samtidigt.

   

  Trådstartaren

  Det kan ha varit väldigt hastigt att precis vakna och direkt börja laga mat. Det blev nog för mycket för mig i helhet.

   

  att svimma pga sterss är ju tyvärr ganska vanligt i dagsläget. men alltid värt att kolla upp det! jag har också varit väldigt nära svimningar men jag har klarat mig undan det

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.