Hem > Forum > Stress > Ingen matlust

Ingen matlust

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag vet inte riktigt vad som är anledningen bakom detta då jag både har depression, ångest och stress (ja, depressionen och ångesten står på papper, jag går till en psykolog).

  Jag har inga ätstörningar då jag inte skippar maten för att bli smalare eller känna att jag har kontroll över något, jag är bara inte hungrig.

  De senaste månaderna har jag nästan bara ätit en gång per dag vilket inte påverkar mig, jag är bara inte hungrig. Det enda som stör mig är när jag känner mig svag på träningarna (jag tränar konståkning).

  Jag vet bara inte vad jag ska göra eftersom om jag inte har ätstörningar så bryr ingen sig. Men liksom, jag ska väga 67-69 kg och jag väger 59-63 kg. Min vikt ändras från dag till dag.

  Så… jag vet inte vad jag ska göra heh.

  Den dumma sanningen är ofta att man får ta det lugnare med någon aspekt av livet under en längre tid. Det kan vara läge att fundera på hur man påverkas av jobbet, skolan, bostaden, träningen, kamraterna och familjen och försöka åtgärda något för sin skull till dess att matlusten återkommer.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.