Hem > Forum > Skam > Våldtagen

Våldtagen

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Jag va så kär. Han va mannen i mitt liv trodde jag. Jag va 20år och han 50år. Jag skrevs ut från psyk någon månad innan vi träffades. Från början va allt bra, han fick mig att leva, må bra och älskade honom mer än jag trodde att man kunde älska nån.

  Han pratade tidigt om att han ville ha trekant och att han va tvungen att ha de för annars kunde han lika gärna dö. Jag ville göra honom nöjd och sa ja om att prova nå gång. Nån gång, nån gång kom. Han kom hem från krogen och hade med sig en annan man. Jag kände mig tvingad. Ville inte. Protesterade men då blev de bara värre. Detta hände många gånger innan jag lyckades ta mig i från honom.

  Jag känner sån skam för de här. Vet att de inte är min skam men jag känner mig så äcklig och de går inte över. Har PTST efter de här och minnena äter upp mig inne från och ut. Vill inte minnas mer. Vill inte leva längre. Hjälp!

  Hej! Väldigt ledsen att du behövde gå igenom något sånt och upprepade gånger dessutom. Vidrigt att han utnyttjade dig dig när han (utgår jag ifrån) visste hur sårbar du var om du nyss kommit ut från psyket.

  Det är bra att du vet om att det inte är din skam, det är inte du som har gjort fel. Otroligt fegt att ge sig på någon så mycket yngre och att ta hjälp av en till för att hålla dig fast både fysiskt och psykiskt.

  Du skrev att du helst bara vill glömma, men har du fått prata ut om det som hänt med någon? Har du någon kontakt med psyket eller en psykolog/samtalsperson efter att detta har hänt?

  Avatar

  De låter väldigt grovt. Polisanmäl! Tror helt klart att du skulle kunna vinna ett mål. Du kan om du vill börja med att gå och träffa eller ringa polisen, berätta om vad som hänt utan att uppge personnummer för att fråga vad de anser och därefter göra en anmälan. Det kan vara en bra del av en läkeprocess oavsett om du gör anmälan eller inte. Du kan även välja om du skulle föredra att prata med kvinnlig polis och eller en som har erfarenhet av att utreda våldtäkter och vana av att prata med offer för sexuell brottslighet.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.