Hem > Forum > Skam > Under ett år som tecknare, problem över färger

Under ett år som tecknare, problem över färger

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Jag började tecknare som en hobbie & träna i sommras föra året för mig själv.

  Nu har jag tagit vatten över mitt huvud & försöker ge en karaktär färger, som jag är så nära men ändå so långt ifrån, jag har inte ens studierat färger för mig själv & känner mig osäker om det är ens rätt val.

  Vad som hände idag är att jag har ett val av färger som jag är någo lunda glad med; så jag visar det för folk online för att kritik & feedback (en vanlig del av processen), de förslog händra ögon färgen eller komma upp med nya färger helt, på ett trevlight sätt, men jag har redan försökt 4 gånger inna, jag försökde men hade ingen energi idag; det fick mig at känna mig depig/ilsken följt av huvudvärk.

  Känner ingen energi at förklara till de om mina avsikt till mina val, sist jag försöked kom huvudvärken & rädlsan tillbaka, mitt huvud mår bättre; för nu.

  Känner mig trött & lite frusterade på mig själv, jag vill inte vara här & vill få mitt normala liv tillbaka; men det kommer inte hända tills jag får hjälp & just nu har jag bara mig själv & er.

  Trådstartaren

  För mer sammanhang, jag sent i mitt liv är ny till att rita, sociala medier & lever själv, så mycket nya känslår som skam tillexemple & jag har lagt för mycket tryck på mig själv.

  Trådstartaren

  Jag säger att kan inte göra mycket för en jag har tränat first men vill också skapa ideer som är över mine nivå; ett vanligt problem hör jag.
  Nu handlare om at om skuggor & använda mer färger än bara 4 styken; vet inte mer att säga.

  Känner igen mig i det här. Jag har själv en konstnärlig utbildning och känner igen hur jobbigt det är när man får fel sorts feedback.
  Feedback och kritik behövs inte, jag tycker det är överskattat.
  Det låter som om du håller på att testa och experimentera själv- det är ju super så kör på bara!
  Om man ändå vill ha feedback så ska man bara lyssna på dem som vet och respekterar vad man vill göra och kan ge tips i den riktningen.
  Sedan måste man ju ändå gallra själv och avgöra om det är användbart.
  Man behöver aldrig försvara eller förklara varför man gör något eller på vilket sätt det ser ut
  Heja dig och kasta denna feedback som inte var bra för ditt arbete i en mental papperskorg!

  Trådstartaren

  Thank för dina ord men det är inte kritiken som är problemet, ingen är skuren i mitt liv; jag har vad de kallar ”skill issue” & har svårt a bedöma saker som många färger.

  Jag har bara inte gjort träning i mer än poses, läst böker eller möt andra konstnärlig i verklighet.
  Jag behöver möta folk i verklighet, men har måt dåligt sens april & maj med episoder av ilska, sorg & tvivel; mina känslor känns som en bergodalbana

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.