Hem > Forum > Skam > Tjo kan man få lite råd, 16år

Tjo kan man få lite råd, 16år

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hejhej, en fråga.

  Om det är en person som är toxic i släkten/familjen som man inte klarar av att bo med längre, och man har frågat personen om h*n kan flytta även fast h*n mår väldigt dåligt och h*n själv säger att h*n kommer må sämre utan mig, ska man bita ihop och fortsätta bo med personen eller ta risken att personen blir deprimerad?

  Hej

  Jag förstår av det lilla du skriver att du lever i en situation som är tung för dig att hantera, och som du mår dåligt av och jag tänker att du inte borde behöva hantera det på egen hand!

  Du är under 18, vilket gör att du har möjligheten att helt anonymt ringa (eller maila, eller chatta med) BRIS och fråga dem om råd. Deras kontaktuppgifter finns på http://www.bris.se. De är både utbildade och vana vid liknande situationer och eftersom du kan vara fullständigt anonym kanske du kan känna dig bekväm att berätta mer om din situation så att de kan ge dig lite mer handfasta råd.

  Lycka till!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.