Hem > Forum > Skam > Skam över sexuellt möte

Skam över sexuellt möte

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
9
 • Avatar

  Hej

  Jag sov över hos en man häromkvällen och jag skäms nu. Särskilt eftersom jag tycker det verkar som om det inte blir mer från hans sida. Som vanligt. På ett sätt förstår jag mig själv för jag har varit singel i stort sett i tio år och nu hade jag inte haft sex sen jag hade ett kortare katastrofförhållande i våras. Men jag känner mig ändå dålig. Den här mannen var mån om min njutning och smekte mig hela tiden men jag kan ju nästan aldrig slappna av och komma i början med nya personer. Är jag onormal?

  Jag känner mig smutsig och okontrollerad som lät mig själv gå och låg med honom. Nu verkar han inte göra av sig mer. Han messade senast i går eftermiddag och annars tänker jag att han borde höra av sig.

  Jag känner mig lite lurad eftersom vi sågs dagen innan och promenerade och fikade 2,5 h och sen hörde han av sig direkt efter och senare frågade han om vi skulle ses dagen efter igen. Det var för att jag skulle ha min son 10 dagar sen men jag känner det som om han planerade att bara ligga med mig. Vi pratade om allt möjligt innan och satt uppe sent. Jag vill egentligen ha ett förhållande men det är väldigt svårt med dejting. Jag försöker verkligen välja rätt och hoppar inte längre i säng med vem som helst tycker jag.

  Hej, du har insett att samlag inte är din grej, fast du inte vill såra den du är med. Samtidigt som du inte känner att den du är med bryr sig om dig i den mån du vill?

  Om vi utgår så här. Vad är problemet och Vad är viktigast för dig? Tycker du innerst inne om den här mannen eller vill du egentligen inte ha med honom att göra. Eller är det du själv som är problemet anser du? Jag ber om ursäkt att jag inte riktigt förstår jag är bara mån om att hjälpa dig och vill naturligtvis göra det på ett så bra sätt som möjligt. Försök förklara hur dina känslor går kring den mannen❤️

  Avatar
  Trådstartaren

  Hej!

  Jag känner nu att jag kanske inte alls är intresserad av honom eller ens gillar honom som person.

  Jo, men samlag är min grej men jag får egentligen inte ut nåt av det om inte jag är med nån som bryr sig och som jag kan slappna av med.

  Jag tror jag känner mig förnärmad över att han inte är intresserad av mig som person utan bara ville ligga. Och att jag riskerar att ha blivit gravid eftersom han slarvade med kondom och jag inte insisterade på att han skulle ha den på även i början. Nu tycker jag blir mer och mer osympatisk.

  Sen tänker jag att jag inte borde ligga med folk så tidigt. Utan fatta att jag måste vänta för att se om  nån är intesserad av mig.

  Avatar
  Trådstartaren

  Jag kanske är ledsen över att jag aldrig hittar nån att vara ihop med och att jag hade hoppats att det här skulle vara nåt mer. Att jag har öppnat mig för nån som sen inte är intresserad.

  Avatar

  Hej,

  Det kan inte vara så att han inte hade som en plan att ni skulle ha sex men så blev det så och det kändes även väldigt trevligt att prata och umgås med dig mm. Sedan svarar han på sms (men inte alla) och kanske är i processen nu att fundera lite på det som har hänt? Han kanske är en person som inte känner så speciellt mycket så tidigt utan är nu i tankarna att han gillar dig och tycker det varit väldigt lyckat, men nu vet han inte vart exakt han står framöver här?

  Jag förstår exakt din situation och känslor också tror jag om att du vill ha bekräftelse från honom om att han är intresserad. Samtidigt tycker jag inte den här relativt okända mannen förtjänar liksom att få definiera ditt värde. Du är fantastisk oavsett vad han vill eller inte vill! Du är du – och det kan ingen ta ifrån dig! Sedan handlar det kanske framförallt om att vara kompatibla? Passar just ni två ihop? Mer än att den ena är bättre och den andra per definition sämre? Du har inte gjort något fel som du behöver skämmas för tänker jag!

  Eftersom ni trivdes så bra ihop tycker jag det låter lyckat ändå! Sedan om han inte vill fortsätta tänker jag att du har alla odds på din sida att få uppleva fler härliga kvällar och rätt var det är, är mannen som matchar just dig – där! <3

  Tror absolut inte det är onormalt att spänna sig när man har sex med en relativt okänd person. Själv är jag precis likadan. Det kan ta lite tid. Jag litar heller inte riktigt på män, men det kanske är en annan historia.

  Hej. Jag tror att det är helt normalt när man är ”nykär” i någon. Känslorna flödar ju för att man tycker att det är nytt och spännande. Berätta för mannen hur du känner och varför du gör så. Har känt liknande jag med. Men jag pratade med den som jag dejtade att jag tyckte att det gick för fort och då lugnade hon ned sig. Så om han gillar dig tycker jag personligen att han får anpassa sig efter dig. Ni måste ju inse att det inte funkar när ni mår dåligt av varandra ❤️

  Prova låt det gro lite, lite långsammare

  Avatar
  Trådstartaren

  Tack för era fina svar. Ni har rätt, jag behöver inte se det så negativt. I dag tänker jag att det var ju en bra upplevelse hursomhelst och det finns egentligen inget som tyder på att han tycker jag är dålig på något sätt, varför han nu skulle tycka det. Och precis, oavsett så ska han inte få definiera mitt värde. Och han kanske faktiskt bara behöver smälta allt.

  Jag behövde nog träffa någon, ha sex och få lite närhet och det är ju helt normalt.

  Inga problem❤️ Det du kan göra är att prata med honom hur du känner. Om han gillar dig är det klart att han kommer respektera dig och vad du vill. Lycka till!☺️

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
9

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.