Hem > Forum > Skam > Sexuellt övergrepp???

Sexuellt övergrepp???

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej,

  Jag har kämpat med psykisk ohälsa ett bra tag nu och har pga det haft stora problem med mina känslor. Min kropp har två lägen, antingen jättemycket känslor eller så stänger den bara av allt. Jag har väldigt svårt att prata om känslor eller säga ifrån pga konflikträdsla. Jag och min pojkvän har haft (icke-penetrerande) sex en par gånger men jag känner inte så mycket. Jag kan inte säga att jag inte vill, men inte heller att jag vill. Jag gör det mest för att han inte ska lämna mig.

  Men för ett tag sedan hade vi sex och jag ville verkligen inte men jag vågade inte säga ifrån. Jag höll på att börja gråta men sedan så stängde min kropp av och jag slutade känna saker. Jag spelade med men i mitt huvud skrek jag att jag bara ville att det skulle sluta. Den kvällen grät jag jättemycket. Har nu en lite fuckat relation till sex, är rädd för att han ska vilja ha sex igen. And don’t get me wrong, om jag sagt ifrån så hade han slutat så det är ju mitt fel för att inte säga ifrån. Den senaste tiden har jag varit totalt bedövad, knappt känt något. Funderar på att lämna honom….Jag har många dissociativa drag och dessa har varit väldigt starka på senaste.

  Jag vet inte ens vad jag tänkte säga, behövde bara få ur mig det. Var det ett sexuellt övergrepp eller överdriver jag bara? Jag sade ju inte ifrån så det var det väl inte? Bör jag lämna honom? idk

  Hej, Jag har kämpat med psykisk ohälsa ett bra tag nu och har pga det haft stora problem med mina känslor. Min kropp har två lägen, antingen jättemycket känslor eller så stänger den bara av allt. Jag har väldigt svårt att prata om känslor eller säga ifrån pga konflikträdsla. Jag och min pojkvän har haft (icke-penetrerande) sex en par gånger men jag känner inte så mycket. Jag kan inte säga att jag inte vill, men inte heller att jag vill. Jag gör det mest för att han inte ska lämna mig. Men för ett tag sedan hade vi sex och jag ville verkligen inte men jag vågade inte säga ifrån. Jag höll på att börja gråta men sedan så stängde min kropp av och jag slutade känna saker. Jag spelade med men i mitt huvud skrek jag att jag bara ville att det skulle sluta. Den kvällen grät jag jättemycket. Har nu en lite fuckat relation till sex, är rädd för att han ska vilja ha sex igen. And don’t get me wrong, om jag sagt ifrån så hade han slutat så det är ju mitt fel för att inte säga ifrån. Den senaste tiden har jag varit totalt bedövad, knappt känt något. Funderar på att lämna honom….Jag har många dissociativa drag och dessa har varit väldigt starka på senaste. Jag vet inte ens vad jag tänkte säga, behövde bara få ur mig det. Var det ett sexuellt övergrepp eller överdriver jag bara? Jag sade ju inte ifrån så det var det väl inte? Bör jag lämna honom? idk

  God Fredags e.m. här på Mind Forumet.

  * Jag tycker Du skall prova att chatta med ”Föreningen Storasyster” via deras hemsida som du lättast finner via ”Google” sökmotorn.

  * Denna ovanstående förening är för dem som har varit med om våldtäkter, övergrepp osv…

  * Tycker Du kan prova att chatta också med MiNDs Självmordslinjens chattrum via MiND.se hemsida eller 90101 på telefonväge.

  * Om Du har flera funderingar av olika slag så får Du gärna återkomma till mig här på Mind Forumet.

  På återseende…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.