Hem > Forum > Skam > Sexuellt angripen eller missförstånd

Sexuellt angripen eller missförstånd

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag har alltid haft fler killkompisar än tjejkompisar mest för att jag gillar raka samtal och har svårt när allt ska lullas in i en större berättelse.

  förra helgen sov jag över hos en nära killkompis som jag gjort oräkneliga gånger iom att han bor centralt och jag pga tidigare erfarenheter en rädsla för att åka kommunalt eller taxi efter en utekväll. Brukar aldrig va nått problem. Denna gång vaknade jag upp efter att bara sovit nån timme så jag var fortfarande påverkad från utekvällen. Jag vaknade av att min vän höll fast mig och att hans hand väldigt hårdhänt var innanför mina jeans. Inget blev fullbordat jag kom lös och drog därifrån. Jag har i min historia våldtäkt och trauman sen tidigare speciellt när det gäller att bli fasthållen. Han va full när det hände men nu är jag rädd för honom och min panikångest har senaste veckan gått i taket. Berättade för en tjejkompis och hon skrattade och upprepade flera gånger att det måste va ett skämt. Nu känner jag att jag inte vill träffa någon i bekantskapskretsen för uppenbarligen skämtar jag… Känner mig som att jag inte är värt ett skit för kompisen som gjorde det här mot mig är vanligtvis en blyg kille som inte ens vet eller kan stöta på kvinnor så ingen tror mig. Han har bett om ursäkt men han drack så mycket den kvällen så han minns det inte ens…

  Är det kanske möjligt för dig att prata med en annan vän som vet redan om din historia om trauman och våldtäkt, eller en förälder?

  Det är förståeligt om du inte vill träffa nån av dem och det är helt okej om du inte gör det. Det är kanske också dags att hitta bättre vänner som inte skrattar när du berättar såna grejer. Jag vet för att det hände mig med, och till slut så hittade jag andra vänner, som ville och kunda lyssna.

  Jag håller med ovanstående, försök att berätta för någon i din närhet som du känner förtroende för och som vet din historia. Jag har en kompis som varit med om hemska grejer och ju längre tiden går desto mer började hon ifrågasätta vad som hände och tillslut ifrågasätta hur, vad och t.o.m om det hände.

  Det är så frustrerande när den andra parten inte kan eller vill minnas, och det inte finns bevis. Men om du inte känner förtroende för din närmaste krets så är det nog dags att dra sig undan och hitta en bättre grupp. Vilket såklart oftast är enklare sagt än gjort.

  Inget som hände är ditt fel, bara så att det är sagt.

  Det är inte okej skratta bort en övergrepps historia och enligt mig låter det inte långsökt att en person, som annars är blyg och tillbakadragen, agerar raka motsatsen när den blir ordentligt berusad. Oavsett om det är medvetet eller ej.

  Har du någon du kan prata med? Annars så kan du alltid skriva mer här, låt det inte stanna inne så att det tar kol på dig bara.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.