Hem > Forum > Skam > Sexuella tankar om barn

Sexuella tankar om barn

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Hej!
    jag har sedan några månader tillbaka haft sexuella tvångstankar om barn. Det kan handla om att jag inte riktigt vet hur jag ska bete mig runt dom och så blir jag stressad, då dyker dom här sexuella tankarna upp. Eller att jag är väldigt nyfiken på hur deras kroppar fungerar ( asså deras utveckling och sexualitet ) jag känner mig då orolig och jag skäms över mina märkliga tankar. Hur ska jag hantera dom här jobbiga tankarna? Och är det normalt att ha såna tankar om barn? Tacksam för svar! 🙂

    Du skriver att du har vissa tankar och en stark känsla av nyfikenhet, men inget om din egen sexualitet – nyfikenhet behöver ju inte innebära att man känner sexuell lust. Det finns en bok som heter ”Tänk om – en studie i oro” som (förutom en massa annat) beskriver hur tvångstankar kan te sig hos några olika människor. Du kan ju läsa och om du känner igen dig kanske du får lite hjälp av den boken.

    Trådstartaren

    Hej! Jo jag gillar inte att läsa direkt men tack för tipset. Sen vet jag om att jag inte har en sexuell attraktion till barn, men dom här tvångstankarna dyker ändå upp😯 Jag hoppas att det bara är att jag är lite förvirrad och då blandar ihopa saker. Men jag ska prata med en hypnosterapeut på onsdag så får nog reda på mer då!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.