Hem > Forum > Skam > Rörigt huvud med insikt

Rörigt huvud med insikt

Visar 2 inlÀgg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • 🙄
  LÀs inte om du tror att jag bara vill ha uppmÀrksamhet. Vill jag ha uppmÀrksamhet vet jag hur jag kan gÄ till vÀga. Jag vill bara skriva av mig. Kanske har du tips? Varför vill man ens skriva av sig i ett forum? Kan bara radera. Svar pÄ det?

  Och lĂ€s inte överhuvudtaget. Det finns ingen logik. Bara blajj frĂ„n ett rörigt huvud med sjĂ€lvhat och Ă„ngest. Rationellt. ♄

  Jag Ă€r sĂ„ jĂ€vla oschön som person. Och bland det vĂ€rsta Ă€r att jag inte ens insett det förens nu, nĂ€r min sambo sa dom sista orden som ÄNTLIGEN fick mig att fatta. Hon har sĂ€kert sagt det miljoner gĂ„nger innan ocksĂ„ men som vanligt Ă€r jag dum i huvudet och inte fattar. Wow alltsĂ„, hur vĂ€rdelös kan man bli?

  Jag Ă€r sĂ„ negativ, startar alltid brĂ„k, kan aldrig hĂ„lla kĂ€ften om mina problem, Ă€cklig, ful, tjock, dryg, respektlös, lyssnar inte, alltid mitt fel. Jag Ă€r inte tillrĂ€cklig. Min sambo har sen lĂ€nge slutat prata om sina problem med mig för att jag inte Ă€r bra nog att lyssna. đŸ€·â€â™€ïž Jag försöker och försöker och försöker men det spelar ingen roll hur mycket jag Ă€ndrar mig sĂ„ kommer det ngt nytt. Eller Ă€r det verkligen sĂ„? Jag Ă€r förmodligen jĂ€vligt dum i huvudet som skapar nya dĂ„liga sidor. Varför gör jag aldrig nĂ„got tillrĂ€ckligt? Varför Ă€r alltid jag nummer 2?

  Jag tror att jag egentligen borde försvinna. Jag ville för 2 Ă„r sedan ta mitt liv. Jag hade bestĂ€mt mig, men min sambo rĂ€ddade mig och tvingade in mig pĂ„ psyk. Hahaha, finns ingen som misslyckas som jag gör. Jag trodde jag var bra och att kanske nĂ„gon tyckte om mig innan idag. Jag fick en sjuk insikt. Äntligen inser jag hur vidrig jag Ă€r. Äntligen. Äntligen. Jag Ă€r inte bra, att jag ens trodde det. Vidriga lilla mĂ€nniska som ens trodde nĂ„gon gillade mig.

  I sju Ă„r har min sambo stĂ„tt ut med mig. AssĂ„ jag förstĂ„r inte varför hon stannar kvar nĂ€r hon faktiskt tycker det Ă€r sĂ„ jobbigt att leva med mig. Det finns massa andra som inte startar brĂ„k hela tiden. Som inte klagar. Som ger den kĂ€rlek hon vill. Som kan uppskatta henne som hon behöver. Jag Ă€r tyvĂ€rr vĂ€rdelös för henne, men Ă€ndĂ„ stannar hon? Hon sa en gĂ„ng att hon inte kunde göra slut för att vi hade hus. Vet inte om det bara var dĂ€rför men. Hon vill inte skriva testamente nĂ€r vi har hade hus eller nu nĂ€r vi köpt lgh tillsammans. ”Det Ă€r sĂ„ krĂ„ngligt”

  Hon svarar knappt pÄ att hon Àlskar mig. Varför sÀger aldrig hon det först? Varför Àr det alltid jag som börjar? Varför vill hon inte hÄlla hand?

  Hahahahaha, att hon ens stannar?! FörstÄr inte varför. Vill inte ens höra mer vad vÀrdelös jag Àr som alltid skapar problem. Wow. Jag Àr sÄ jÀvla död inombords. Om hon tycker att det Àr sÄ jobbigt att leva med mig, för det sÀger hon, varför stannar hon?!

  Jag förstÄr verkligen ingenting ibland och jag fÄr inget svar heller. Haha, klart hon inte vill leva med mig pÄ grund av kÀrlek. Det Àr nÄgot annat som ligger bakom. Hon hade velat ha nya ringar med mig dÄ, hon hade velat hÄlla hand, kramas, skriva testamente, vara nÀra mig, hon hade inte gjort slut 2 gÄnger med mig under 2 mÄnader. Egoistisk Àr jag ocksÄ.

  Hon Àlskar inte mig. Men vad Àr det som gör att hon stannar kvar? Vad vill hon ha av mig? NÄgon som Àlskar en annan klagar inte sÄ mycket pÄ en person och ÀndÄ stannar om man ÀndÄ Àr missnöjd och tar avstÄnd:

  Haha jag Àr sÄ jÀvla dum i huvudet. Varför Àr det bara fel pÄ mig jÀmt? Jag Àr död inombords.

  Helt sÀker pÄ att jag BORDE försvinna, men har inga planer. Jag vill inte missa livet just nu men det var nÀra. Jag lever nu. Undra hur lÀnge? SÄ jÀvla rÀdd att hon ska dö ifrÄn mig. Hon kan göra slut men hon fÄr inte dö. Jag har sÄn Ängest och oro kring det. Kommer inte orka med sorgen. FÄr Ängest och jag tÀnker ofta pÄ det. Det kanske Àr pÄ gÄng? En gÄng sa hon att hon kÀnde att hon inte kommer leva till mer Àn 30. Nu Àr hon 28.

  Fick Ängest över att hon ska dö nu. Hur ska jag klara mig? Hon Àr min kÀrlek.

  Fuck this. Jag Àr bipolÀr.

  TrÄdstartaren

  Jag Àr av kvinna ocg vet inte hur man redigerar

Visar 2 inlÀgg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du mÄste vara inloggad för att svara pÄ denna trÄd.

Vi har gjort en sÀkerhetsuppdatering pÄ Mind forum som innebÀr att logga in-förfarandet har Àndrats. Du kommer i samband med att du loggar in fÄ ditt lösenord skickat via e-mail.