Hem > Forum > Skam > Och detta livet fick jag tydligen

Och detta livet fick jag tydligen

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag hatar mitt sätt att tänka, mina beroenden, tvångstankar m.m de tar all min energi. Vill alltid skapa kaus för att jag är beroende av adrenalinkickar, vill göra dumma saker imon. Har planer på de. Men egentligen kanske jag önskar att typ polisen kunde förutse detta och gripa mig innan allt dehär och bara låsa in mig. För jag är fan sjuk i huvudet och detta tar all min energi.

  Nu vill jag fan dö, kanske ska ta en överdos istället så slipper jag hela skiten

  Livet kommer att förändras och kommer inte för alltid vara som du har det nu. Även om du gör en massa dumheter nu så visar forskning att de flesta människor förändrar sitt beteende med tiden. Har du någon kontakt med någon behandlingsenhet för beroende vård? Om du inte har så kanske du ska överväga att kontakta en vårdcentral eller beroendeenhet.

  Med vänliga hälsningar

  MIND moderator

  Trådstartaren

  Livet kommer att förändras och kommer inte för alltid vara som du har det nu. Även om du gör en massa dumheter nu så visar forskning att de flesta människor förändrar sitt beteende med tiden. Har du någon kontakt med någon behandlingsenhet för beroende vård? Om du inte har så kanske du ska överväga att kontakta en vårdcentral eller beroendeenhet. Med vänliga hälsningar MIND moderator

  Mitt beroende handlar inte om varken, alkohol, droger eller liknande. Utan jag är beroende av uppmärksamhet av vakter, polis m.m min ångest sjunker radikalt när jag blir omhändertagen. Det är på något sätt då, när jag blir fysiskt fasthållen och då lämnar ifrån mig kontrollen och blir frihetsberövad som det blir tyst i mitt huvud. Typ som om jag dagligen går omkring med skyhög tinnitus och att skapa kaus gör då att jag kommer ut ur denna bubblan av smärta. Det är så energikrävande att ständigt diskutera med mig själv om jag ska ta mitt liv. Hur jag ska göra de. Att ständigt höra mig själv mobba mig själv och att höra och se alla mina problem. Genom att bli överbemannad på de sättet så blir jag tvingad att slappna av, vilket jag inte bara kan göra på egen hand.

  I hate myself.

  Känner mig falsk då jag har olika personligheter beroende på vem jag är med, och är destruktiv och beroende/tvång till sjuka, suicidala eller olaglig aktivitet när jag är ensam

  Mitt beroende handlar inte om varken, alkohol, droger eller liknande. Utan jag är beroende av uppmärksamhet av vakter, polis m.m min ångest sjunker radikalt när jag blir omhändertagen. Det är på något sätt då, när jag blir fysiskt fasthållen och då lämnar ifrån mig kontrollen och blir frihetsberövad som det blir tyst i mitt huvud. Typ som om jag dagligen går omkring med skyhög tinnitus och att skapa kaus gör då att jag kommer ut ur denna bubblan av smärta. Det är så energikrävande att ständigt diskutera med mig själv om jag ska ta mitt liv. Hur jag ska göra de. Att ständigt höra mig själv mobba mig själv och att höra och se alla mina problem. Genom att bli överbemannad på de sättet så blir jag tvingad att slappna av, vilket jag inte bara kan göra på egen hand. I hate myself. Känner mig falsk då jag har olika personligheter beroende på vem jag är med, och är destruktiv och beroende/tvång till sjuka, suicidala eller olaglig aktivitet när jag är ensam

  Vi har alla lite olika personligheter beroende på vem vi är med, jag är inte exakt samma med en av mina vänner som med en annan. Vilket är naturligt då man troligtvis umgås på olika sätt med olika personer.
  Det låter som att du skulle behöva ha en sån person som pushar på dig, sätter krav och regler.
  Hade du det enklare i skolan när det fanns fasta rutiner och instruktioner över vad du skulle göra och vad som krävdes av dig? Och nu efter skoltiden så vet du inte vart du ska ta vägen. inga guide linjer. Allt är upp till dig liksom. Har du sett/känt en sån skillnad mellan skolan och tiden efter?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.