Hem > Forum > Skam > Kroppskomplex

Kroppskomplex

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Avatar

  24 år kille…just nu vid denna tid så måste jag få säga att jag mår otroligt bra i kroppen. Min träning går bra, vännerna pratar jag med regelbundet och livet rullar på även om Corona har ställt till det ordentligt. Jag lever dock i rädsla….en rädsla över att inte kunna ge den njutning till en tjej som hon ”behöver” under ett samlag. Detta är ju något man kan diskutera i timmar med folk och alla har helt olika tänkesätt men jag har kommit till en punkt i livet nu där jag börjar se slutet av tunneln och jag accepterar detta på något sätt. Jag är inte rädd för att dö….inte någonstans, jag har fått leva mitt roliga och har fått uppleva det jag har velat se/göra.

  Jag tror ni fattar vad jag syftar på vid det här laget och detta är det som är problemet för mig. Jag är alltid go och glad samt älskar att göra folk glada och få dom i skratt men jag känner nu att min tid börjar ta slut. Allt man läser och hör från folk bara triggar det mer för mig. Mina vänner skaffar partners eller ligger runt och jag känner bara en ensamhet som jag inte vill känna längre.

  Mitt ex hon sket i min komplex helt och sa hela tiden att det är inget du skall vara rädd för. Men hur detta är låter och (förlåt mig tjejer) men jag tror tyvärr inte på er.

  Är det någon som känner sig likadan som mig? Men som har lyckats med livet ändå?

  Som en sammanfattning…..min penis kommer bli min död och jag har tyvärr accepterat det.

  Antar dä ä stl som spökar å troligen ligger det nåt i vad exet säger. Bleve en fix ide pga för möe grönning ? Va ä måttet då ? Är ju enbart text här så du kan vare lugn

  Avatar
  Trådstartaren

  Ja asså den är runt 14-16 cm och 6-7 i omkrets. Men jag kanske är alldeles för naiv, men jag är ändå glad över det jag har fått uppleva i livet och känner mig nöjd.

  Exet har rätt..inge å grönne på det inte

  Avatar

  Åh, jag hoppas innerligt du kommer på andra tankar! Wow, tänk om din själsfrände skulle ta livet av sig pga. detta och så möttes ni aldrig? För mig låter det oerhört grymt och högst onödigt fina du. De bästa killarna i livet jag träffat har absolut inte varit ”grymmast” i sängen om jag säger så. Alla dagar i veckan att jag skulle välja en glad och go kille framför sexlivet. På riktigt. Nu är du 24 år och jag är 36. Har massor av kroppskomplex jag också och haft mycket självmordstankar pga. det genom åren. Jag förstår vad du pratar om. Men idag är jag så extremt tacksam att jag fortsatte leva och inte ”gödde” de där tankarna med olika scenarium om vad det skulle tänkas innebära. Det har bleknat. Empati tror jag du ska leta efter hos en framtida partner. Och apropå sex, det finns tusen andra saker ni kan göra med varandra.

  Blir bestört faktiskt att du vill ta ditt liv pga. det här. Får ont i hjärtat av att läsa det. Tror inte ditt framtida jag skulle vara så förtjust. Du kommer komma över det med tiden! Tro mig. Och kolla på äldre, ingen jäkel verkar bry sig på badhuset hur de ser ut. Ingen <3

  Avatar
  Trådstartaren

  Tack för de fina orden, men rädsla är något som är så otroligt starkt och det har en otrolig kraft. Men jag vill oxå rätta mig mer och säga att jag kan inte dra alla kvinnor över en kam. Det är jättefel. Menade det inte på det sättet.

  Men som sagt , jag är inte rädd längre, vilket underlättar. Vissa dagar går bättre och vissa andra inte.

  Avatar

  Det finns ju en hel del kvinnor med endometrios som övh inte kan ha sex (någonsin) för att det gör för ont. Detta är något deras partners helt enkelt får acceptera.

  Gör inget dumt pga. det här. Det är ju vansinnigt. En kvinna som har barn vill ju oftast, vad jag tror, ha en man som hjälper till hemma, någon som är en bra förälder och där det praktiska och emotionella tar över. Tror det är just är när man är under 30 år som det kan vara ett himla fokus på sexlivet. Förstår att det påverkar dig när kompisar och andra pratar om relationer. Men det är bara en tidsfråga innan ni kliver in i en ny och djupare epok <3 Som är mycket mer komplex.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.