Hem > Forum > Skam > Kollega hade sex med mig fast jag inte ville

Kollega hade sex med mig fast jag inte ville

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Han frågade om vi skulle gå in i sovrummet och jag sa att jag inte ville. Sen frågade han om vi skulle sätta oss i soffan och det sa jag ja till. Men direkt tog han armen om mig och började smeka. Jag blev stel som en pinne. Han sa flera gånger att ”det här är väl ok”. Jag sa ja för vågade inget annat. Han sa att jag bara är blyg och att jag egentligen vill.

  Jag har sagt till honom att jag har autism.

  Jag har även en annan diagnos, Selektiv mutism, som gör att jag har ångest inför att prata enkelt förklarat.

  Sen sa han att jag skulle klä av mig vilket jag inte gjorde men när han sa det igen gjorde jag det och sen hade han sex med mig. Jag bara låg där och gjorde ingenting. Sen klädde vi på oss och han åkte tillbaka till jobbet.

  Jag vill aldrig mer träffa honom, men problemet är att vi jobbar på samma arbetsplats.

  Det känns bara äckligt och han är 20 år äldre än mig och har fru och barn.

  Vi träffades några gånger för ett år sen innan jag skickade sms och skrev att jag inte ville träffas mer.

  Nu frågade han när vi jobbade om han fick komma och titta på min nya lägenhet och det sa jag att han fick, jag trodde att det var det han ville.

  Nu känns det bara jobbigt att gå till jobbet för jag vet att jag inte kan undvika att träffa honom.

  Vad ska jag göra för att få han att förstå att jag inte vill?

  Var det här ett sexuellt övergrepp?

  Vilket svin, han gjorde det mot din vilja eller hur? Då är det inte ok nånstans,dessutom har han fru och barn vilket visar vilket otroligt stort svin han är. eftersom du sa ja kanske det blir svårt att sätta dit honom för våldtäkt, men vill du anmäla ska du absolut göra det.

  Förstår att det blir jobbigt att möta honom igen på jobbet, du måste helt enkelt stå på dig. Vill du inte så vill du inte och det ska han godta , håll dig undan från honom, jag tycker du ska ignorera honom. Han har ju varit otrogen mot sin fru ocksåKanske prata med din chef om detta! Förstår att det kan vara jätte svårt att ta det steget, men Metoo har han uppenbarligen inte hört talas om alternativt bryr sig inte.

  Lyssna på ditt hjärta, du är värdefull.

  Trådstartaren

  Jag kan inte prata med min chef om detta för ingen skulle tro mig iom att det här är en väldigt snäll och omtänksam man. Om jag ändå skulle bli trodd så riskerar han att mista sitt jobb eftersom vi jobbar med barn.

  Jag får försöka hålla mig undan från honom och se till att aldrig bli ensam med honom för jag har så svårt att säga nej

  Jag kan inte prata med min chef om detta för ingen skulle tro mig iom att det här är en väldigt snäll och omtänksam man. Om jag ändå skulle bli trodd så riskerar han att mista sitt jobb eftersom vi jobbar med barn. Jag får försöka hålla mig undan från honom och se till att aldrig bli ensam med honom för jag har så svårt att säga nej

  det är inte ditt ansvar att skydda honom så att han inte förlorar sitt jobb! När jag läser ditt inlägg igen så JA det här var ett sexuellt övergrepp, visst han kanske trodde saker och gick fel signaler ,men han är ändå 20 år äldre än dig . Du har mig bakom dig , ignorera honom prata inte med honom ALTERNATivt GöR det . Säg att du inte ville och att du mår dåligt av detta och att du vill bli lämnad ifred. Fattar han inte då då får du anmäla,

  Avatar

  Jag kan inte prata med min chef om detta för ingen skulle tro mig iom att det här är en väldigt snäll och omtänksam man. Om jag ändå skulle bli trodd så riskerar han att mista sitt jobb eftersom vi jobbar med barn. Jag får försöka hålla mig undan från honom och se till att aldrig bli ensam med honom för jag har så svårt att säga nej

  Det var ett sexuellt övergrepp. Om jag ska vara ärlig verkar han vara en typisk sådan person som samhället hade mått bra av att kastrera.

  Folk som är trevliga visar sig ofta vara de värsta. Jag brukar känna det ibland, helt ärligt var det en man på min gamla skola som var väldigt trevlig. Sedan visade det sig att han hade begått övergrepp på elever. Han var trevlig men på det där sliskiga sätter och är glad att jag höll mig undan från honom.

  Jag tycker definitivt att du inte ska oroa dig för att han ska bli av med jobbet. Jag tycker du ska anmäla. Han verkar inte vara en trevlig person alls och om jag var hans chef hade jag satt honom under utredning om han dessutom arbetar med barn! Om du anmäler kommer förhoppningsvis också hans fru att inse vilket jävla as han är om hon inte redan vet. Då gör du henne en stor tjänst.

  Om du vill konfrontera honom själv tycker jag att du ska berätta om det för någon du har förtroende för som kan göra det tillsammans med dig.

   

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.