Hem > Forum > Skam > Känner sådan skuld och skam efter vad som hände mig.

Känner sådan skuld och skam efter vad som hände mig.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Jag har varit med om vad jag tror är ett överfall.. jag känner en så stor skam, och att allt är mitt fel.. att jag uppmanade att det som hände är på grund av att jag under kvällen kysste honom och visade honom ett intresse… jag är helt tom, jag har sån ångest, jag mår illa och det enda jag kan tänka på är hans ansikte och allt som hände… jag vet inte vart jag ska vända mig, jag vet inte hur jag ska ta mig igenom detta, det enda jag vill är att mina känslor jag känner ska försvinna..

  Avatar

  Du har tagit bort din användare – men du kan läsa de inlägg som svarar på dina inlägg.

  Nej det är inte ditt fel även om du kysst någon eller visat intresse – samtyckes lagen gäller.

  Misstänker att du blivit våldtagen och därför är det viktigt att du gör en polisanmälan och att du tar kontakt med sjukvården för att få stöd och hjälp.

  Skriv oxå har på forumet så kommer du att få många kloka svar

  vänliga hälsningar

  MIND moderator

  Avatar

  Det är ALDRIG ditt fel!!

  Det är på grund av denna skeva bilden som skapats av samhället att om man visat lite intresse så får man skylla sig själv, som många av dessa fega kräk (ber om ursäkt för mitt ordval men det gör mig heligt förbannad) går fria. För att oskyldiga offer för dessa odjur känner skam och skuld!

  Som moderatorn skriver är det viktigt att du polisanmäler övergreppet och att du också får hjälp att hantera traumat. Du är inte ensam och det finns hjälp att få!

  Du är värd så mycket bättre 🌞

  Kram ❤️

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.