Hem > Forum > Skam > Jag ville det inte

Jag ville det inte

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Avatar

  jag är en tjej som är osäker. Väldigt osäker. Men jag gick på peace and love med mina vänner förra helgen och ja det var kul tills jag gick på en konsert. Jag stod med mina vänner och dansar, skrattar och har kul när jag bara fryser till is av att jag känner hur hans hand kommer strykandes över min midja och hur hans hand trycker mig mot hans ”skrev” och blir mer hårdhänt ju mer jag tar bort hans hand. Tillslut ropar hans kompisar på han och då går han. Äntligen. Tänkte jag att det var över men. Killen som stod bervid mig ställer sig bakom och börjar likadant som den första gjorde och åter igen jag stod bara där helt still jag visste inte vad jag skulle göra. Han va 2 år äldre än mig. Jag tänker alltid det är mitt fel jag hade ju en magtröja och högmidjade byxor så han kanske trodde att jag ville att han skulle det men jag ville det inte. Jag får som attacker så jag knappt kan andas eller stå jag har fått det ända sen det hände. Och jag vet det är jätte barnsligt att jag tar det så hårt men jag har extremt svårt att lita på människor och Jag är ju bara 14 år.. jag har snart tappat allt mitt hopp och är snart på väg ner mot stupet för jag orkar knappt allt hålla upp mig på dagarna längre..

   

  Avatar

  Det är inte barnsligt. Snälla, gör en anmälan, främst för din egen skull men också för att denna typ av brott inte ska förminskas. ❤️ Kram!

  Avatar

  De som ska skämmas är de män som utnyttjat dig!

  Du ska inte skämmas! Jag tycker att du ska anmäla samt söka hjälp hos någon vuxen som du litar på, kanske föräldrar, skolkurator eller på BUP. Du kan även prova att ringa BRIS, deras telefonnummer finns på bris.se

  Avatar

  ”Jag tänker alltid det är mitt fel jag hade ju en magtröja och högmidjade byxor”

   

  Nej, det är inte ditt fel..för fan, du ska kunna gå naken utan att äckel ska ta på dig! Anmäl.

  Det är absolut inte ditt fel, de killar som gör så är svin. Du ska kunna gå klädd som du vill det betyder inte att du godkänner att någon har rätt att ta på dig. Om du vet vilka det är så ska du absolut anmäla, de vill att du ska hålla tyst och känna att det är ditt fel. Det verkar vara det de räknar med.
  Tror inte du skulle titta på någon annan tjej som visar hud och tänka “hon ber om det”, så tänk inte så om dig själv heller. Du bad inte om det och du gjorde inget fel.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.