Hem > Forum > Skam > Förlåt

Förlåt

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Jag vill be alla medlemmar om ursäkt för en hel del skit jag skrivit här. Jag har inte mått bra och jag gör det fortfarande inte och jag vet inte hur jag ska få ur mig mina känslor. Därför har jag skrivit hemska saker här. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Detta ska vara en stöd sida där man skriver enbart saker enligt reglerna. Jag har varit helt sjuk i huvudet och spytt min galla över hela sidan. Jag ber så på mycket om ursäkt till alla som på något vis blivit påverkade av mina inlägg. Både moderatorer och medlemmar. Förlåt mig.

  Avatar

  Du har iaf inte varit elak mot någon här som jag har sett och det är ändå viktigast…Det är lätt att inte hålla sig till regler när man mår dåligt, man blir ju desperat. Skönt att det är en anonym sida så man kan vädra sina innersta tankar som ibland verkar lite “störda” oxå…Det finns få ställen man kan prata fritt utan att få skit för det.

  Avatar
  Trådstartaren

  Du har iaf inte varit elak mot någon här som jag har sett och det är ändå viktigast…Det är lätt att inte hålla sig till regler när man mår dåligt, man blir ju desperat. Skönt att det är en anonym sida så man kan vädra sina innersta tankar som ibland verkar lite ”störda” oxå…Det finns få ställen man kan prata fritt utan att få skit för det.

  Sant. Skulle aldrig vara elak.

  Ja det är bra att man är anonym, men har väl även varit stunder när man mått som sämst som man nästan önskat att någon här kunnat larma åt än, när man kanske hade behövt hjälp, men inte klarat av att be om de av olika anledningar. Men precis som du säger. Skönt att kunna få ur sig tankar utan att bli helt blottad

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.