Hem > Forum > Skam > Destruktivt beteende

Destruktivt beteende

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Idag fick jag extremt destruktiva tankar vid stark ångest. Jag var inne i en butik och fick känslan av att jag ville snatta. Jag vet inte varför jag fick dom tankarna, det tog ca en timma men lyckades gå därifrån utan att aggera på dessa tankar. Jag vet inte varför det blev så, hade både tankar av att jag skulle få en kick av att komma undan och skulle även gilla det dramatiska upståndelse som skulle inträffa om jag åkte fast.

  Jag känner mig konstig i huvudet. Eventuellt ska jag få en grundligare utvärdering av psykiatrin. Men de hela skrämmer mig. Får konstiga behov som sagt, äter upp mig inifrån. Vet inte om jag alltid kommer kunna stå emot.

  Avatar
  Trådstartaren

  Ikväll har jag självmordstankar. Alla minnen av alla gånger jag blivit gripen/omhändertagen av polis har kommit upp till ytan. Jag saknar den känslan jag hade dom gångerna. Att få stänga av allt i huvudet och ge upp, aggera hur jag vill oavsett konsekvenser. Tills polis tar ifrån mig friheten och belägger mig med fängsel för att få mig under kontroll. För att jag alltid var en fara för mig själv.

  Avatar
  Trådstartaren

  Jag orkar inte mer, jag vill ta en överdos ikväll

  Jag orkar inte mer, jag vill ta en överdos ikväll

  Hej! Det låter verkligen som du har det riktigt jobbigt just nu. Självmordstankar är inte ovanligt när man mår dåligt, men det är viktigt att du tar dem på allvar. Det går att få hjälp och har man självmordstankar behöver du prata med någon om dem. Det kommer inte att vara så här jobbigt konstant. Har du konkreta självmordsplaner behöver du komma till akutpsykiatrin. Ett steg på vägen som verkligen kan vara värdefullt är att kontakta Självmordslinjen på 90101 eller mind.se/sjalvmordslinjen. Där kan du anonymt ringa eller chatta dygnet runt med någon av Minds utbildade volontärer. Det kommer att vända, men du behöver få hjälp. Vi tror på dig.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.