Hem > Forum > Skam > Dålig i sängen

Dålig i sängen

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Avatar

  Jag skäms så mycket över detta och tänker på det hela tiden, det som är ännu värre är att jag inte vet hur många på skolan som vet. Vad exakt är det han har sagt och till vilka?

  För ett tag sedan började jag umgås med en kille. Allt gick relativt väl, jag gillade honom. Efter att vi hade umgåtts ett tag hade vi sex. Jag kan ju då påpeka att det var första gången för mig, vilket det tydligen inte var för honom. Det var inte så bra, ytterst stelt.

  Ett tag senare ”gjorde vi slut”, det var inte så mycket av en relation från början egentligen. Tydligen var han inte kär i mig, vilket kom som en bitch klapp i ansiktet eftersom han nån dag innan pratade om hur mycket han gillade mig, snacka om att ändra sig på ett ögonblick. Det som förvärrade hela situationen var att när vi ”gjorde slut” började folk fråga mig om vi gjorde slut för att vi hade haft dåligt sex. Det klarnade då för mig att han hade sagt till några/någon att vårt sex var stelt, eller att jag var dålig i sängen.

  Nu vet jag inte riktigt hur jag ska hantera situationen. Jag vill fortfarande vara vän med honom, dessutom har jag inte ett så stort val eftersom vi umgås i samma kompiskrets. Men samtidigt kan jag knappt kolla på honom för det liksom kryper i hela kroppen, jag känner sån skam. Jag undrar hur många som vet, tror alla på hela skolan att jag är dålig i sängen?

  Dessutom varje gång jag strular med någon på typ en fest eller något liknande är det liksom inpräntat i mitt huvud att ”jag är dålig i sängen”, ”jag är oerfaren”, ”tycker han också att jag är dålig?”. Det gör mig sjukt nervös och jag vill aldrig ligga med någon igen.

  Hur ska jag komma över detta? Jag tror inte jag skulle klara av att konfrontera honom eftersom jag knappt kan tänka på det utan att skämmas sönder.

  Avatar

  Men fy sjutton vad jobbigt!!! Om detta fortsätter så borde du absolut ta upp det med någon som arbetar med mobbingfrågor på skolan, typ kurator eller nåt. Du har inget alls att skämmas över!! Vad man gör i sängen är privat och det är en jättekränkning och fruktansvärt omoget och aningslöst att skvallra om sånt! Alla, jag menar alla, varenda en av oss kan vara nervösa eller stela i sängen, speciellt första gången. Min egen första gång försökte jag verka som att det inte var första gången, det kändes inte ett dugg sexigt eller njutbart. jag kan bara gissa obehaget om jag misstänkte att det hade börjat viskas om det, jesus christ.

  Om någon inbillar sig att de kan döma dej eller har rätt att lägga sej i ditt ”misslyckade” sexliv är det bara ett tydligt tecken på hur nojiga de själva är för att de ska vara ”dåliga” i sängen. Jag kan inte ge några råd om hur du ska lösa den akuta situationen på skolan men för din egen del, högst privat och för din egen skull utan att diskutera det med andra, kanske det skulle hjälpa att studera ämnet sex 🙂 Alltså inte porr och sånt elände utan att lära dej mer om sex. Det finns en massa att läsa men de flesta vågar liksom inte lära sej. Tänk att gå på bibblan och hämta hem en hel hög med riktigt bra böcker om sex och relationer och bli en riktig satans expert på området 🙂 Inte för någon annans skull, men för din egen 🙂

  Försök att strunta i de där nötterna som ställer korkade frågor, för jag garanterar att de vet inte ett dugg om det själva! Förlåt att jag svär, jag blev riktigt arg av att läsa om det här.

  Avatar

  Jag vill börja med att säga: IT TAKES TWO TO TANGO!

  Det var inte du som var dålig i sängen – det var ni två tillsammans som inte var en bra kombo. Jag tycker att du ska säga samma sak om folk frågar. Att det var stelt och att ni inte hade så bra kemi helt enkelt. Det är inget konstigt och det händer ofta, jag lovar. Istället för att skämmas så erkänn bara att det inte var bra. Det handlar inte om att någon var dålig, kemin funkade bara inte mellan er sexuellt. Och det är okej!

  Man kan helt enkelt inte klicka på alla plan med alla. Inte minst när det gäller sex – oavsett hur erfaren man är.

  Desto mer avslappnat du bemöter det, desto mindre skam tror jag att du kommer att känna. För egentligen finns det ju inget att skämmas över. Klart att det är jobbigt när det inte funkar med någon man gillar, men se det som ett tecken på att ni är bättre som vänner istället.

  Nästa gång, eller gången efter, kommer att vara bättre. Särskilt när du hittar någon som du har ordentligt bra kemi med. Då kommer det bara gå som på räls. Och gör det inte det så handlar det bara om att öva, öva, öva. Det är som med allt annat i livet; Desto mer man gör det, desto bättre blir man.

  Lycka till & kör hårt nu!

  Avatar

  Olive Ryviba, håller verkligen med!

  Avatar

  Jag skäms så mycket över detta och tänker på det hela tiden, det som är ännu värre är att jag inte vet hur många på skolan som vet. Vad exakt är det han har sagt och till vilka? För ett tag sedan började jag umgås med en kille. Allt gick relativt väl, jag gillade honom. Efter att vi hade umgåtts ett tag hade vi sex. Jag kan ju då påpeka att det var första gången för mig, vilket det tydligen inte var för honom. Det var inte så bra, ytterst stelt. Ett tag senare ”gjorde vi slut”, det var inte så mycket av en relation från början egentligen. Tydligen var han inte kär i mig, vilket kom som en bitch klapp i ansiktet eftersom han nån dag innan pratade om hur mycket han gillade mig, snacka om att ändra sig på ett ögonblick. Det som förvärrade hela situationen var att när vi ”gjorde slut” började folk fråga mig om vi gjorde slut för att vi hade haft dåligt sex. Det klarnade då för mig att han hade sagt till några/någon att vårt sex var stelt, eller att jag var dålig i sängen. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska hantera situationen. Jag vill fortfarande vara vän med honom, dessutom har jag inte ett så stort val eftersom vi umgås i samma kompiskrets. Men samtidigt kan jag knappt kolla på honom för det liksom kryper i hela kroppen, jag känner sån skam. Jag undrar hur många som vet, tror alla på hela skolan att jag är dålig i sängen? Dessutom varje gång jag strular med någon på typ en fest eller något liknande är det liksom inpräntat i mitt huvud att ”jag är dålig i sängen”, ”jag är oerfaren”, ”tycker han också att jag är dålig?”. Det gör mig sjukt nervös och jag vill aldrig ligga med någon igen. Hur ska jag komma över detta? Jag tror inte jag skulle klara av att konfrontera honom eftersom jag knappt kan tänka på det utan att skämmas sönder.

   

  Du behöver inte konfrontera honom. Personen i fråga verkar ofantligt omogen och jag tror inte det skulle göra någon nytta överhuvudtaget.

  Det bästa sexet har man oftast med en person som man varit med länge och man vet båda två vad den andra gillar.

  Kommunikation är så viktigt! Om den andra inte säger vad han/hon gillar, hur i helvete ska man veta det om man inte kan läsa tankar? Du är inte dålig i sängen, han var dålig på att kommunicera.

   

  Personer som beter sig på det här viset är osäkra, så enkelt är det. Vill du ”ge tillbaka” kan du ju istället sprida rykten om att anledningen till att sexet var dåligt var för att han hade så liten snopp, haha.

   

  Men som sagt, ett längre förhållande där man lär känna varandra och vad den andra gillar är så viktigt för ett bra sexliv! Jag kan säga att jag själv fortfarande har jättesvårt att tala om vad jag gillar. Men jag har löst det så att när jag ligger och talar med t.ex. en partner om vad vi gillar, så skriver jag det istället! Antingen på mobilen eller vanligt papper med penna, så svarar han hur han är bekväm med. Man får hitta lösningar helt enkelt.

  Sedan så kan jag ju säga att ingen är bäst på något i hela världen första gången de gör det. Det är omöjligt.

   

  Jag är ledsen över att du råkade ut för det här, men tänk på att inget varar för evigt. Du hade tyvärr otur och stötte på en otroligt osäker pojke.

  Men det kommer bli bättre. Jag lovar.

  Du är underbar som du är och du kommer att komma igenom det här!

  Jag tror på dig!

  Avatar

  Du. Du är ung och du ska absolut  inte känna skam. Det blev lite tokigt och ni hade sex för tidigt i en relation som inte var mogen för det. Sex ska inte kännas stelt med någon som man litar på. Du ska inte känna skam. Han skulle varit försiktigare och ni skulle tagit tid på er och inte skyndat fram. Han skulle om han varit en mogen kille med rätt avsikter väntat om han märkt att du var stel. Jag tror många många varit med om att vissa killar TYVÄRR bara är ute efter sex och det finns det tjejer som är också.

  Du måste prata med någon och med någon som sätter vikt på att det INTE är något att känna skam över. Jag har varit stel med killar förut och det va inte mitt fel eller hans. Vi va inte mogna för det. Sex är något som ska komma naturligt. När båda vill. Man ska lära känna varandra ordentligt innan och upptäcka varandra långsamt.

  Jag har tre döttrar och inser vilken värld de växer upp i ju äldre de blir och ska försöka prata med dom om hur viktigt det är att lita på sin partner och ALDRIG skynda något. Och aldrig göra något man inte helt hundra vill.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.