Hem > Forum > Skam > Att ha gips på själen

Att ha gips på själen

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Igår pratade jag med några kompisar och efter vårt samtal kände jag att jag skulle önska att alla med psykisk ohälsa skulle kunna få ett tillfälle när det var synligt. Om programledare på tv skulle visa det, i nyhetsprogram, bloggar, brevbärare och kassörskan  ja alla skulle visa det då kanske skuldkänslor skulle minska. Det borde inte vara värre än att man har högt blodtryck eller diabetes. Ingen ifrågasätter om någon har dessa sjukdomar.

  Tyvärr är vårt samhälle så inriktat på prestation och lycka att vi sopar det obehagliga under mattan.

  Så näst gång jag går till läkaren ska jag be om ett gips till själen så att alla kan se vara jag har ont.

  Avatar

  Igår pratade jag med några kompisar och efter vårt samtal kände jag att jag skulle önska att alla med psykisk ohälsa skulle kunna få ett tillfälle när det var synligt. Om programledare på tv skulle visa det, i nyhetsprogram, bloggar, brevbärare och kassörskan ja alla skulle visa det då kanske skuldkänslor skulle minska. Det borde inte vara värre än att man har högt blodtryck eller diabetes. Ingen ifrågasätter om någon har dessa sjukdomar. Tyvärr är vårt samhälle så inriktat på prestation och lycka att vi sopar det obehagliga under mattan. Så näst gång jag går till läkaren ska jag be om ett gips till själen så att alla kan se vara jag har ont.

  💔 Hjärtskarande vackert skrivet. Håller fullständigt med dig.

  Trådstartaren

  Tack! Jag har börjat få tillbaka min hjärna efter att sjukdomen har kidnappat den. Det blixtrar till ibland och så fungerar den. Jag känner mig som en lampa genom en koppling där det är glapp någonstans och rukar man på en del blir någon annan del lös. Jag hoppas att jag en dag får ordning på min hjärna och att jag igen kan ha glädje av den.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.