Hem > Forum > Skam > Add/ADHD/bipolär och ständigt sexuell. Har alltid vart det och skäms så mkt.

Add/ADHD/bipolär och ständigt sexuell. Har alltid vart det och skäms så mkt.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Har precis blivit diagnostiserad och skall påbörja behandling. Vet inte exakt huruvida medicineringen kommer se ut och jag har knappt landat i detta faktum av diagnos. Det kommer säkert bli bra eller bättre med medicin och med stöd och hjälp. Dock har jag inte vart super ärlig i intervjuerna men såklart antytt att det ibland funnits perioder av stark sexualitet. Skulle jag vart ärlig hade jag skämts ihjäl eftersom innerst inne är jag en gränslös och väldigt sexuell människa. Det har såklart ställt till det förr om åren, men numera lever jag i ett förhållande, som är så sexuellt dött sedan länge. Jag visste det redan innan vi blev ett par att min partner var väldigt ”svensson” men kärlek och förälskelsen gav vika och därmed också minna innersta lustar och drömmar. Jag har endast haft väldigt få oskyldiga ”snedsprång” under 10 år i detta förhållande. Kanske ett par utsvävningar med både män och kvinnor, men det var länge sedan nu. Kicken som sexualiteten och spänningen jag utsatt mig förr, saknar jag så otroligt mycket. Känns som jag kommer dö nyfiken trots ett liv och duss långt bakåt i tiden. Så det jag egentligen bara ville dryfta är att sexualiteten har alltid vart mig nära och en härlig energi, trots att den ibland lett mig till dysfunktionella möten, och även fast jag lever i ett förhållande som är dött sexuellt, är jag så rädd att när medicineringen startar kommer en stark energi och lusta dö i mig. En del av mig. Är det någon som har liknande erfarenheter och upplever likande? Allt gott// M

  Hej

  Hur stark lust och drift man har är ju väldigt individuellt,men du verkar ju åtminstone ha fått utlopp för din?Att aldrig ha fått det och sen plötsligt upptäcka att intresset försvunnit är inte så kul…..Numera när jag ser på kvinnor (om jag ens bryr mej om att titta) kunde jag lika gärna titta på en möbel eller nåt annat som inte intresserar mej.Antagligen har jag blivit asexuell med åren,men det är väl med det som med allting annat:Det man aldrig har haft saknar man inte heller.Det är väl ungefär som att fråga en ickerökare,om den aldrig blir röksugen……..

  Trådstartaren

  Hej Hur stark lust och drift man har är ju väldigt individuellt,men du verkar ju åtminstone ha fått utlopp för din?Att aldrig ha fått det och sen plötsligt upptäcka att intresset försvunnit är inte så kul…..Numera när jag ser på kvinnor (om jag ens bryr mej om att titta) kunde jag lika gärna titta på en möbel eller nåt annat som inte intresserar mej.Antagligen har jag blivit asexuell med åren,men det är väl med det som med allting annat:Det man aldrig har haft saknar man inte heller.Det är väl ungefär som att fråga en ickerökare,om den aldrig blir röksugen……..

  Förstår… min fråga är om du äter medier om det kan ha påverkat dig att bli mer asexuell?

  Känner igen mig enormt. Skammen, över vafan jag går igång på egentligen, som träffar mig ibland är helt vansinnig.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.