Hem > Forum > Skam > Abort

Abort

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Hej har skrivit en krönika om abort och vill bara dela med mig den. Kanske någon ute som upplevt samma sak eller något sådant.

  Oönskat barn gör inte kvinnor till mördare
  47 000 kvinnor döda pågrund av olaglig abort, 26 länder med abortförbud och ni säger att vi är mördarna?

  Ett misstag, ett dumt litet misstag hände en gång, en ynka liten gång och den ända jag har och klandra är mig själv. Jag känner mig så himla  klumpig och nu så har jag en konstig känsla i magen, nästan som en tung sten som bara drar mig ner. Ja känner hur maten bara vill upp igen fastän det ska ner. Mina finaste kläder sitter inte som det ska och ja har nu fattat va som hänt. Inte nu jag är inte redo, jag mår inte bra, jag är ung och jag har mycket att lära i livet och jag känner mig inte redo bara!
  Så kan massa andra kvinnor i min ålder också känna och det är okej!.
  Jag är så himla äcklad av samhället och hur vissa tänker angående abort så det är sjukt. Alla har sina behov och det måste respekteras.
  Vi är inga mördare bara för att vi vill göra abort, vi är inga hemska människor utan mer omtänksamma. Ska man hämta ett barn till den här störda världen utan en mamma som mår bra, inte är bekväm med att ha barn ännu eller bara är för ung, Nej!!.
  Det är rena bergochdalbanan att gå igenom en graviditet och ännu värre en abort.
  För en person kan dom där dumma två sträcken betyda allt men för en annan kan det vara ett helvete.
  Kvinnor från andra länder, länder som inte accepterar eller tillåter abort har sån otur. Varför ska dom inte ha rätten att bestämma över sin kropp, sina val och sina fucking behov bara för att dom är dom!
  Dessa kvinnor är ibland tvungna att göra olagliga aborter som är väldigt farligt! 5 kvinnor i timmen dör pågrund av olagliga aborter och det är så jävla synd.
  Runt om i världen så finns det länder som förbjuder abort HELT! 26 jävla  länder där kvinnor som kan ha blivit våldtagna, utsatta för incest mm. Blivit förbjudna helt till att göra abort.
  Hur kommer världen se ut om abort fortsätter och bli olagligt i flera länder? Hur ska alla gravida kvinnor som vill göra abort för barnets skull må när dom tagit ett oönskat barn till vår störda  jord.

  Abort bör vara lagligt i alla länder oavsett vad. Vi är också människor, vi har också känslor och vi är absolut inte mördare!
  En fördel med rätten till abort är att det ger ett mer jämställt samhälle. En annan kan vara att kvinnor minskar risken att dö genom att göra en laglig abort än en olaglig/osäker abort.

  47 000 kvinnor, 47 jävla tusen kvinnor dör per år och får svåra komplikationer pga osäkra/ olagliga aborter.

  Jag tycker att det ska finnas aborträtt överallt och inte bara i vissa länder. Hur orättvist är det inte för de kvinnorna som bor i länder som inte har aborträtt? Dom ska inte behöva åka till ett annat land för att gå igenom en abort!

  Snipp snapp slut och där tog mina åsikter slut….

  Jag har gjort flera. Tycker också det är helt sjukt att kvinnor betraktas som ”mördare”

  det är ju tvärtom bara ansvarsfullt att om man känner att det här barnet är jag inte redo för, eller om kan inte kan ta hand om ett barn, eller om man blivit våldtagen! Precis som du skriver.

  Det är ingen  färdigutvecklad baby som man ” tar bort” det är ett FOSTER.

   

  Trådstartaren

  Jag med och de är helt sjukt hur samhället är uppbyggt på ett sådant korrupt och stört sätt!

  Tycker att vi kvinnor har för mycket ansvar i dagens samhälle och vi får även mycket kritik. Önska bara att människor kunde se oss som ödmjuka, omtänksfulla, ansvarsfulla och starka att vi väljer och genomföra en abort. Det är tufft men beslutet gör man inte för att man e självisk utan för att man tänker på barnet, eller tjah snarare fostret.
  om man hade tagit ett barn till världen och kanske är väldigt ung så hade man också fått kritik ellerhur? så vad är rätt och vad är fel ?

  Ja precis , folk MÅSTE ha åsikter och döma folk ,antagligen  för att dem inte har några liv…

   

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.