Hem > Forum > Samtalet som gjorde skillnad > Vänner gör livet så mycket bättre

Vänner gör livet så mycket bättre

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Jag har mått dåligt under en lång tid, jag har liksom låtit mina rädslor kontrollerat mig. Fast idag gjorde jag det bästa beslut i mitt liv. Jag rensa luften med den som är min bästa vän, jag berätta alla mina rädslor och nu är de borta. Vi är på en så jävla bra nivå nu. Jag har inte behandlat henne som man ska behandla vänner, men det är okej för jag har ändrat mig. Jag behandlar henne rätt nu och det är de som spelar roll.

    Jag är inte den personen som behandlat henne dåligt längre, jag är en bra vän till henne nu. Vi prata ut om allt och vi kan nu lägga allt det dåliga bakom oss och bara njuta av varandras närvaro. Vi kan ge varandra energi och pusha varandra till att bli bättre. Vi finns där för varandra och inget kommer någonsin ändra på det.

    Jag känner lycka för första gången på länge nu. Det är så underbart. Jag mår inte helt bra ännu för jag har fortfarande den svårast delen kvar. Jag måste älska mig själv men när jag ser hur mycket hon älskar mig så inser jag att det går. Om hon kan så kan jag!

    Jag är så glad att hon är i mitt liv, hon ger mig livsglädje. Jag måste dock vara försiktig för jag måste hitta egen livsglädje, jag kan inte göra samma misstag jag gjorde med en annan person. Jag kan inte leva enbart på glädjen som kommer av en vänskap, jag måste hitta glädje i mig själv.

    Det kommer inte vara en lätt uppgift men det är okej för jag har min bästa vän bredvid mig hela vägen. Jag mår så jävla bra nu och jag ser till att använda den energi hon gett mig till positiva tankar.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.