Hem > Forum > Samtalet som gjorde skillnad > TUSEN Tack för att ni existerar…

TUSEN Tack för att ni existerar…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  God dag här på Mind Forumet.

  * Jag fick tipset av en helt och hållet underbar manlig MiND Volontär via MiND Chatten i morse att skriva via ert forum ett ny tråd / inlägg om MiND Forumet.

  * Jag undrar om MiND Forum:et kommer bli permanent än bara ett projekt???

  * Är LIVRÄDD att MiND Forum:et ska sluta en dag och helt och hållet upphöra.

  * Det finns sååå många som mår Dåligt i sin hälsa och detta forum är det enda i slaget som finns på Internet som man kan anonymt kommunicera med människor som behöver handfasta råd/tips för att kunna klara överleva sina liv än att det slutar i tragedi…

  * Kan man också utveckla MiND Forum:et eller en hemsida extra för jag fått en idé, varför inte ett konto på MiND för de som är medlemmar och icke medlemmar också som kan finna nya vänner och heter då; MiND-vänner. Ett nytt Facebook fast ännu bättre och så klart allmänna villkor på den hemsidan också, där man kan träffa nya vänner och så vidare och man på den sidan både kan skriva anonymt och privata meddelanden till den man skickar, vad tycker MiND om mitt förslag idén här vill jag gärna höra?

  Önskar er en fortsatt trevlig Torsdags e.m.

  På återseende…

  Tack för fin feedback!

  Vi ser att forumet gör stor nytta och det kommer att fortsätta även efter projektets slut. Mind Forum är finansierat av Arvsfonden och ett krav från dem när de ger projektmedel är att en har en plan för överlevnad efter projektets slut. 2018 var det fler än 500 000 unika besökare inne på Mind Forum, och ca 4000 konton. Det är tydligt att MÅNGA får stöd endast genom att läsa det andra skriver, och att en kan behöva olika typer av stöd vid olika tillfällen. Ibland genom att skriva själv, men även genom att svara på andras inlägg, läsa berättelser och fakta eller något annat som finns på våra sidor.

  Vi tar med oss ditt förslag om att utvidga verksamheten. Mycket handlar om finansiering, eftersom Mind inte har statliga bidrag utan lever helt på insamlade medel.

  Mvh

  Mind

  Avatar

  JAG HOPPADES BARA PÅ ATT NÅN SKULLE SE MIG OCKSÅ OCH FÖRSTÅ ATT ÄVEN 👼 BEHÖVER UPPMÄRKSAMHET(KÄRLEK)🙀

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.