Hem > Forum > Samhälle & Ekonomi > Synliggöra nya trådar?

Synliggöra nya trådar?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Avatar

  Jag har en fråga till forumets moderatorer/tekniskt ansvariga. Går det att ändra om sidan så att nya trådar med noll kommentarer blir mer synliga? Just nu “göms” flera trådar från forumstartsidan och dyker inte upp förrän en trycker på “visa alla trådar”. Den översta tråden i en kategori kan vara en månad gammal och det är först när en trycker “visa alla trådar” som nyare obesvarade trådar syns. Det innebär att nystartade trådar liksom försvinner. Ingen ser dem och de förblir således obesvarade. De lyfts visserligen under “aktuella diskussioner”, men det går ju lätt att missa.

  Avatar
  Trådstartaren

  För att undvika att även denna tråd försvinner ;), så bumpar jag upp den såhär.

  Avatar

  Jag har en fråga till forumets moderatorer/tekniskt ansvariga. Går det att ändra om sidan så att nya trådar med noll kommentarer blir mer synliga? Just nu ”göms” flera trådar från forumstartsidan och dyker inte upp förrän en trycker på ”visa alla trådar”. Den översta tråden i en kategori kan vara en månad gammal och det är först när en trycker ”visa alla trådar” som nyare obesvarade trådar syns. Det innebär att nystartade trådar liksom försvinner. Ingen ser dem och de förblir således obesvarade. De lyfts visserligen under ”aktuella diskussioner”, men det går ju lätt att missa.

  Hej,

  Tack för din input, det låter som något som vi behöver se över!

  Trevlig kväll!

  Avatar
  Trådstartaren

  *Puffar*

  Ser fortfarande att alltför många trådar försvinner i mängden och får 0 svar. Om jag hade haft mer ork skulle jag ha besvarat dem själv, men i alla fall vore det bättre om forumets struktur underlättade för dem att synas.

  Jag puffar den här tråden.

  Jag upplever att det är svårt att hitta nya trådar om man inte klickar på varje kategori och bläddrar igenom inläggen. Skulle det gå att göra listan under Aktuella diskussioner lite längre? Det skulle nog lösa problemet.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.