Hem > Forum > Samhälle & Ekonomi > Sjukersättning och gammal släkting

Sjukersättning och gammal släkting

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Jag lever på sjukersättning. Jag har eds och ont i kroppen. Jag har också utmattning syndrom och liksom blivit allergisk mot stress. Så fort det blir för mycket så kommer symptom tillbaks. Det kan vara för långa promenader eller för mycket vad som helst.

  I flera år har jag varit ett stöd för mor efter att hon fick en stroke. Hennes hjärna börjar försvinna i hjärninfarkt. Tillslut blev hennes behov av stöd för stort.

  Då får jag veta att, jag som går hemma hela dagarna ska minsann ta hand om henne. Annars är jag en skit. Det finns minsann människa som är sjukare än jag som går till jobbet. Jag lever på deras skattepengar så jag ska bara fortsätta. Men jag orkar inte mera.

  Jag byter nog namn. Vi är inte längre släkt.

   

   

  Avatar

  Vilka oförskämdheter du får höra. Det är så man häpnar och tappar hakan. Smärtsamt när det är ens släktingar dessutom! Förstår verkligen att du vill byta namn. Hade jag varit i dina kläder hade jag nog bett de dra åt h** också.

  Tänker att där sitter du med ett stort hjärta och som är den som just hjälpt din mamma i flera år, trots att du själv har plågor. Medan släktingarna har mage att vara passiva själva. Det är häpnadsväckande och djupt orätt.

  Hoppas du nu framöver kan få ge dig själv den här omsorgen som du tidigare behövt lägga på din mamma. Att det äntligen är din tur nu att få vila. Är så ledsen att du har ont. Önskar det vore annorlunda!

  Bra att du skriver här.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.