Hem > Forum > Samhälle & Ekonomi > Problem med att tas på allvar av psyket om icke-anmäld misshandel

Problem med att tas på allvar av psyket om icke-anmäld misshandel

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Avatar

  Jag har en en fråga till er. Jag har nämligen varit med om misshandel som liten och spår har funnits ända in i gymnasieåren, till och med vid något tillfälle blivit slagen. Men jag har inte rapporterat om saken därför att jag vill tro på att min familj fixar sig någon gång, och jag ser faktiskt goda förbättringar över åren.

  Men det känns som om det inte blir någon allvarlig vård för mig när jag inte tar upp det med polisen. Jag har varit inne på psyket tre gånger för att jag hörde röster och det var samma tarvliga vård varje gång. Den som skickade dit mig var min mamma.

  När jag kom dit så tänkte man inte, ”kan han ha varit med om något som gjort att han blev så här sjuk?”. Man medicinerade bara och gav mig ingen själavård.

  Redan innan jag kom in hade jag sökt hjälp från psyket och då var man inte heller haj på att se mina problem med familjen som något allvarligt. Man kallade det att jag hade en icke-klassisk depression och skickade iväg mig till rehabiliteringen. Jag minns att jag då ältade mycket hemskt som hade hänt mig i livet. Varför tog man inte tag i mina problem?

  Hade jag kommit till polisen och det blivit officiellt hade man tagit det som att jag blivit traumatiserad och hjälpt mig, men nu så ser jag inte detta hända alls. Vad kan jag göra åt detta?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.