Hem > Forum > Samhälle & Ekonomi > Jag har meningslösa utbildningar som inte ger jobb – nu är jag arbetslös

Jag har meningslösa utbildningar som inte ger jobb – nu är jag arbetslös

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej!

   

  Jag har jättemånga olika korta utbildningar som inte ger jobb. Jag ska utbilda mig i höst på en ettårig utbildning som ger garanterat jobb med bra lön för att få ihop ett drägligt liv. Det är ju bra. Men nu är jag arbetslös och har ingen a-kassa. Jag känner en sådan enorm frustration över att låna pengar av mamma och pappa som behöver själv pengar. Jag har en fond till pensionssparande som gör att jag inte kan söka socialbidrag. Jag har sagt att jag lovar lämna tillbaka pengarna när jag har fått utbildningen klar och jobb.

  Jag är inskriven i arbetsförmedlingen, men där jag bor kryllar av jobb som kräver erfarenhet och utbildning. Jag har inte så mycket arbetslivserfarenhet och har varit sjukskriven. Det känns fruktansvärt.

  Jag vet inte vad jag vill ha svar på, men gärna något svar eller någon som stöttar. Gärna råd.

  Hej,

  Vilka fina föräldrar du har som hjälper dig med detta.

  Kul att du ska studera och har hittat en utbildning som intresserar dig. Vad ska du läsa i höst? Vilka utbildningar har du sedan innan?

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.