Hem > Forum > Samhälle & Ekonomi > Jag avslutar snart.

Jag avslutar snart.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Hej! Jag är inne i ett totalt mörker. Det enda jag tänker är att ”nästa gång jag är ensam så kommer jag avsluta livet”. Jag har det totalt kört i botten med ekonomin vanligtvis, men nu när jag blev nekad ersättning av försäkringskassan så kan jag inte betala min hyra, inte köpa mat, inte tanka bilen. Hur ska jag få ihop pengar!? Den här månaden ska vara en glad månad, med jul osv, men den är piss. Jag kommer avsluta, jag vet bara inte när.

  Har varit i en liknande ekonomisk situation som du pga insjuknande i schizofreni. Men det löste sig alltid på något sätt, det fanns bra stödinsatser till att få mig på fötter igen. Levde ett tag på försörjningsstöd, vilket du kanske har rätt till.

  Är det din ekonomi som får dig att tänka på att avsluta ditt liv eller finns det mer som är svårt för dig?

  Vad gör dig glad? Eller positiv? Eller lycklig?

  Trådstartaren

  Det är ekonomin som gör att jag har planer på att avsluta livet. Har en depression i grunden pga ett ex som misshandlat mig både psykiskt och fysiskt. Psykisk misshandel är tusen gånger värre än fysisk och jag är på botten verkligen!
  Jag har åt det här exet tagit flera större lån i god tro, eller snarare manipulation. Det är först nu i efterhand jag kan tänka klart på vad som hänt under vårat förhållande.

  Jag fattar hur det känns att jul ska vara en glad tid, jag ville förmedla det till mina barn med men det resulterade i alltför mycket julklappshandel….. nu ligger Klarna och tickar, jag flyttar fram, skjuter problemet framför mig. Är inte i samma sits som dig men har ångest inför detta, det är som en knut i halsen och ett tryck över bröstet.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.