Hem > Forum > Samhälle & Ekonomi > I SL;s Pendeltågstrafiken i Stockholms Län…

I SL;s Pendeltågstrafiken i Stockholms Län…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • God e.m. här på Mind Forumet.

  * Detta berörde mig och därför vill jag skriva ett inlägg / tråd på MiND.

  * Så här ser det ut i samhället idag, fruktansvärt att det ska behöva vara på detta sättet i Sverige som är ett rikt land, om man jämför med andra EU länder…

  * En ung man ställer sig i SL;s  Pendeltåget i rullning (i trafik) och frågar människorna (i alla tågvagnar) som sitter om de kan avvara en slant / pengar till mat och härbärge, gjorde sååå OERHÖRT ONT i mig att se detta, ville hjälpa honom men hade inte några pengar på mig denna dag.

  * Såg att han fick en slant / pengar av någon, han var överlycklig för det lilla.

  * Stadsministern Stefan Löfven är det så här vårt samhälle ska numera bli, att unga i samhället som inte har ett tryggt boende etc och ev. inga anhöriga / vänner ska de leva på gatan, vill vi se denna utveckling???

  * Vad tycker MiND, om att en ensam man eller kvinna, inte kan ta hand om sig, pga yttre omständigheter som har hänt i deras liv och är tvungen att bo på gatan, är det så här vi vill att de ska se ut på 2019-talet?

  * Detta inlägg hoppas jag att människor som är medlemmar på MiND Forum:et och icke medlemmar som vill bli medlemmar här vill debattera om detta inlägg / tråd här och säga sina åsikter och funderingar, kommentarer etc…

  * Mig personligen måste det hända något i samhället och ihop med den sittande regeringen om hur vi tar hand om varandra (hälsan) och hur människor bli behandlade i vårt avlånga land Sverige.

  På återseende…

  Jag har frågor jag också. Boplatser finns, arbetsplatser finns, varför i hela friden betalar han för ett härbärge?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.